婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

fatfat-hippo 發表於 17-10-16 10:43
樓主, 想睇新抱爆男家各人

好似唔記得寫呢個
我呢段時間都有d忙,等我組織下語言,儘快上來update

大宅

Ashley_Ashley 發表於 17-10-19 10:59
細仔同細新抱兩個都冇返工,點解到BB讀書搬到出去既??
佢地買樓??搬出去後BB開支點算呀?? ...

因為62果陣有d錢,又恨孫仔恨到發燒,個孫一出世就開聲乜都包。外母又唔肯湊,所以細仔兩公婆想使使62 d錢之餘同住又有人湊唔使做唔使煩囉其實佢地都唔想同兩老住㗎,其實就係錢作怪。

到咗個B唔使人湊返學啦,兩老開始身體唔好要有人係度照顧下嘅時候,就出來做嘢搬開唔想理

兩公婆搵朋友幫手搵咗個便單位租,開支就兩個出來做嘢分擔,有時候無錢就懶孝順返去食飯問老豆借錢

大宅

回覆樓主

我仲記得我開過嘅呢個post,前段時間發生咗d私人事加上工作好忙,所以唔好意思無update到。呢個post原本都係幫事件嘅主角發洩一下,佢本人都有睇呢個po,我代佢多謝各位嘅留言同支持。因為朋友被人點相,所以最後果段唔更新了,反面嘅對話其實都無好爆嘅場面,宜家新抱同男家已經斷絕來往,生活得好開心

大宅

Missie_Krissie 發表於 18-1-26 20:42
一口氣追哂十幾頁
樓主你朋友真係唔話得(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

呢個朋友真係非常忍得,佢真係好愛佢自己果頭家,先做到如此忍辱。換我呢d火爆人一早反檯啦,呢對6299真係惡毒到,佢哋令我發現原來呢個世界真係真實存在有d咁陰質嘅人

估唔到呢個post仲有人追,問過朋友,佢認為唔需要del但係應該唔會再update了。多謝支持~

首頁

尾頁

跳至