自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Type R 一向係MK 尖卡...
後生朋友開呢D車, 尤其N手車, 唔坐好過坐
anyway RIP ... 睇到都陰功

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

esmehouse 發表於 24-4-18 21:52
我懷疑佢嗰㗎係積木車

係都唔奇
呢啲二手車分分鐘大把暗病
左砌右砌返靚仔平賣後生仔接左就

翡翠宮

Onlok 發表於 24-4-18 21:17
明呀!當年初識c6,佢懶勁咁表演逢車過車,仲要勁快。我真係同佢講唔好累人,我唔覺得型,心裡仲覺得無腦。 ...

你講起我又諗起當年後生時坐ex 既26車尾
吐公開緊140-160又sip車過車
皮包鐵 坐時已括出去 而家諗起有d驚
而家老了唔敢再坐了

翡翠宮

Fatima_melanie 發表於 24-4-18 23:39
百貨應百客,咁嘅車都有人買,根本就係果個客路,而且呢單意外究竟係機件故障定人為駕駛態度問題?而家好 ...

有待查看
屯公有段路面係話奇奇怪怪
好似東張有報過某段路太平好易ball out 失控,新手不宜渣太快

翡翠宮

winnielong 發表於 24-4-19 00:37
same 後生時真係唔識驚、宜家我地年紀大左睇返宜家佢地後生一輩咁玩都明嘅、所以好多野係整定:thin ...
當年後生時無人無物, 無乜好驚, 意外就當整定
到年紀大左有下一代, 就小心左,起碼要養大D仔女先 ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊