自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 @bear 於 09-4-23 09:42 發表

可能諗呢個廣告嘅人係食人奶大,佢以為咁樣會吸引d小朋友去食呢?

吸引 d 阿爸就真
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

原帖由 arale1668 於 09-4-23 09:46 發表
依家咩廣告都露個胸出黎架啦...食野又關個胸事,薄荷糖又關個胸事..連OL纖體又搵個胸大既黎拍....都唔為乜囉..

所以我屋企幾乎唔睇電視,錄新聞睇,一見廣告就飛!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

原帖由 純綷路人 於 09-4-25 02:51 發表
X5A3zTVNeuA
教壞小朋友!

終於有得睇.....其實呢 d 廣告橋成日都有人用,好老土....佢地仲非常錯誤地放左係兒童餐到...廣告公司真抵打

首頁

尾頁

跳至