自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 danielmorris 於 09-10-5 15:28 發表
今早去醫院見醫生,剛回家,好開心見到甘多有心人支持同鼓勵,我會努力!

我年年都有驗身,今年5月體檢時加了超聲波照胸,事前沒感到有任何不適的.
當報告出時,右邊粒野只是1.9mm(呢個size係細到自己摸都摸5到),事隔三個 ...

發現得早,好快好番,唔好擔心,心情都好影響康復!

天主保佑你!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

原帖由 bkfriend 於 09-10-5 15:55 發表

本來係冇問題, 可惜依家的無良商人打好多激素催谷, 等佢地生長快的, 所以一般有癌細胞既病人肉類最好少食的, 除非你可以確定到食既肉類係冇激素啦 ...

咁你有無茹素?
我就多菜少肉,唔食肉我真係唔得!
有時都會諗想食就食,食野可以減壓 ma,依家都無咩介口 lu!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

原帖由 danielmorris 於 09-10-5 17:42 發表

全割,今日醫生比d已經做左重建相我睇,見到都好驚痛.
我響政府醫院做.
我買左高危保險,不過經紀話要擴散左先有得claim,唉!claim5到之餘,下年佢地咪實加錢.甘買離都無用啦! ...

通常要做左手術先知擴散左未的!
搵多個私家醫生問下係唔係要做全割啦!

首頁

尾頁

跳至