想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 剛小產, 又要重頭來過...

oiluen,
我覺得你是非常勇敢啊~
我今年都小產了, bb當時19週...到現在已經過了5個多月... 但還不如你般看得開~
你要好好調理身體, 下次再努力呀!!

子爵府

yoyo311,
我上次有咗5個月小產...如果再有, 都唔知要驚到幾多個月...
我上個月第一個月再試, 今日m come, 竟然有舒一口氣嘅感覺...

我個中醫話唔好食鹿茸, 太"保"~ 而且依家天氣仲未冷~
食花膠, 東蟲草比較好~
我自己就睇中醫去調理

子爵府

idalai2007,
我都係孖胎, 不過, 其中一個一開始就冇心跳...
另一個, 就5個月時冇心跳...
我驗過好多野, 全都冇問題...
醫生話無得解...

依家再開始試, 希望可以好似你咁好彩啦!

子爵府

AnnieMak,
我小產後1個半月先再有m come~
其實, 唔係幾多個月嘅問題, 而係要身體復完~
為咗下一個bb可以健健康康, 等3個月唔耐啦!

子爵府

NaughtyLuiLui,
預祝你明天生日快樂, 心願早日達成~~

PS# 我要睇你嘅"玉照"呀!

子爵府

oiluen,
我好耐之前喺呢個 topic 留過言, 都已經7個月了, 所以今個 cycle 打算開始試~
希望大家都可以唔諗d唔開心嘅事情, 過一個快樂的聖誕!!

oiluen 寫道:
各位姊妹:
大家近況怎樣?
祝大家聖誕快樂!!

子爵府

oiluen,
你一月個cycle開始試, 咁我地可能可以差不多時候成功wor! 不過, 我上次用咗6個cycle, 希望今次唔使咁耐啦!!

子爵府

各位~ 唔知你地仲記唔記得我呢?

我上星期六(高溫第13日) 驗到 bingo (淺紅色), 但星期日竟然m到... 啲 m 好正常, 冇血塊, 而且今日就快完...
其實, 我係唔係真係 bingo 過, 不過唔成功... 還是枝棒棒(蔓x雷x) 出現假 result??
不過, 我又冇唔開心, 可能太早, 下個cycle再努力lu~~

首頁

尾頁

跳至