自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

C0126 發表於 21-2-24 13:10
想請問用PCCW固網電話你地續約幾錢,可傾到最平係幾多,幾耐合約??
謝謝
...

Pccw家居固網電話收費表
正價$110
24月合約
合約期內有8期月費回贈$90
(第1,4,7,10,13,16,19,22期)
(emoji)包來電待接,顯示,三人會議
(emoji)可支援傳真及平安鐘
額外有(emoji)$1,000超市現金券贈
(emoji)平均$38

男爵府

快樂鳥 發表於 21-3-12 21:21
咁抵、請問使唔使出cut form ,謝謝

唔使

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 21-3-13 16:33
你呢個係新約?

我上個月續左,今個月拎左the club百佳禮卷用緊

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 21-3-13 16:56
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=23434087&pid=361426089&fromu ...

之前應該打錯,HKT李嘉城 肯定唔會益惠康,我昨日拎左百佳禮卷。

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 21-3-13 16:56
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=23434087&pid=361426089&fromu ...

其實你都可以自己問,有個計劃是2年,有個是3年,夾左幾間邊個抵咪用囉,我介紹左比其他bk姊妹,總之問清楚你情我願,唔信可落門市簽約,唔係我講就要相信,我亦不是sales, 只係幫我媽(住公屋)夾價,老人家必定要家居電話啫,後生既點會仲用家居電話,除非用來check工人是否在家,不過依家都有cam更加唔會

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 21-3-13 17:35
我都係幫家人搞續約

已經打去問左幾次 (不論1000 / 2888 xxxx) 開門見山就問有冇3十幾 至4十幾O既plan

你問人囉~我比左電話就唔再過問,我又無佣分既 只是做到大家著數,同唔會騙人既sales就算,講真家居電話仲有市場咩……唔係我媽無嘜記性,手提電碼響聽唔到,否則我晨早幫佢cut鬼左 家居電話,依家出個老人plan $38有限速上網,通話任用仲抵啦

首頁

尾頁

跳至