美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

mongmongmong 發表於 11-9-20 00:57
喜歡 iherb 個網:
- 好多牌子
- 好多產品 (大人,BB,貓狗寵物;營養產品,護膚產品,浴室家庭用品都有) ...點解我去到入 Credit card 果到都唔見到你講有 10% discount 個位...又見唔到有 discount code 個位 , 我驚入晒 card 資料無 discount 比我

子爵府

Thanks mongmongmong

買到啦....原來仲有我用開果隻有機洗頭水, Avalon......仲平過 HK 小小,我買左 3 支 + 2 支維他命, USD10.99 運費 by DHL

子爵府

回覆:食靚靚分享. (有相) 依個網站買維他命產品真係好好好正!!

好快呀,頭尾4日到左啦,不過洗頭水有漏,好彩佢放左入膠袋。

子爵府

入去想買 Now 的 Grape seed , 打開網頁有好多款,都唔知邊隻打邊隻,請指教!

mongmongmong  我都係睇下評語,上網搵資料,問下專業人士,試下試下  發表於 12-1-6 12:30
mongmongmong  唔好客氣,唔敢講指教  發表於 12-1-6 12:29

子爵府

mongmongmong,

多謝你介紹呢個網,上次買過你介紹呢隻 : Grape Seed (US$20.98, 200粒,每日1-2粒;大約HK$160食3-6個月)。
葡萄子精華,醫生朋友建議食,因為抗氧化最好;抗氧化可以抗衰老,要靚既我當然唔得。另一方面好處係葡萄子精華有提神作用,所以我唔會夜晚睡前食。不過這隻我已經食完 (所以都係借網站張相),剛訂左另一隻成份,食完再報告。

但今次又揾唔返,其他 grape seed 又有好多

mongmongmong  pm左你:)  發表於 12-1-6 12:27

首頁

尾頁

跳至