自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我係今日3至5,但係要放工先去

咁會唔會遲左唔俾拎架?

定係當晚9點前都可以入拎?

Thanks

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:haileymama+發表於+15-6-10+06:45+我

原帖由 sammi88888 於 15-06-10 發表
如果係3-5 ,你一早知!而你又要返工,點解吾係請假?
我本來揀尋日放假架

點知佢派到係今日,唔係我嘅錯喎

仲有,有啲工唔係你話請假就請假架

我而家係問下可唔可以,得咪得,唔得就預左排幾粒鐘,我都要安排下屋企嘅小朋友架

唔該而家嘅bk媽媽,唔好下下吹毛求疵,好唔好

水晶宮

speonyip 發表於 15-6-10 07:13
會展係可以9點前去拎,但記住只準遲,唔可以早
thank you thank you
我係會展啊,咁我煮好餐飯比小朋友先出去喇

水晶宮

JASON1124 發表於 15-6-10 07:32
嘩。。。樓主,你識佢嫁? 下下針住你??
我200%唔識佢
我係bk 10年,從不惹事生非

而家既bk,已經唔同以前既bk

總有d人第一時間出黎質左人先

硬係要強詞奪理

唔知咩心態

水晶宮

sammi88888 發表於 15-6-10 07:39
你3-5 , 拿吾到炒,又要俾錢。我都想知乜野心態
小姐,尋日先開始拎咋,斷估無人有經驗喇卦
相信大家都諗住去到登記左就拎得

點都估唔到竟然要排4個鐘卦

係4個鐘唔係4分鐘啊

你唔係話我知,5月頭比錢時會知道下嘛

既然我比左錢,我絕對有權利拎喎

水晶宮

ming9098 發表於 15-6-10 08:03
係呀,估唔到要排幾個鐘,我聽日拎,都諗住老公收工睇住個女,我先至去九展拎

其實好多ftm會好\"踢腳\", ...
咪係
都知唔會即去即拎,不過排4個鐘,實在太誇張

水晶宮

KAHOI 發表於 15-6-10 08:04
知道比左錢仲要排4個鐘以上,我第一個唔要啦

如果知道咁,我唔鬼抽啊

水晶宮

快樂鳥 發表於 15-6-10 08:47
不要勞氣,妳睇番那位J M的post 就知佢專撩是鬥非,食不到的萄葡是酸的 ...
我無勞氣,不過係有感而發姐
問少少野,唔幫就算,唔明點解要曲解成件事咁唔文明

水晶宮

Cy200812345 發表於 15-6-10 09:47
但封信唔係上個月頭收到已經知道係邊日同幾點咩?點解你會揀尋日放假?

...
我唔解釋咁多,我有同事已經事先請左假,阿head話唔夠人,請唔到,咁得未,唔係要公司就你唔辦公一日卦
仲有一個重點,我係3-5,我放3點,出到去灣仔3:30,其實可以連假都唔駛請

出到去,好快拎到,梗係無問題,我連呢條問題都唔會問

但係而家下下話要4個鐘,我屋企2個小朋友放學點算,我係想知得唔得,安排下時間姐

係咪仲要拗??

水晶宮

sammi88888 發表於 15-6-10 09:56
呢到好多Y 理,抽果陣又吾睇條款,到拿炒又有千千萬萬個理由,難為佐HSBC CS , 太多人輸打贏要! ...

咁你又有咩條款可以話過我地知我而家有咩輸打贏要
我係真金白銀比左錢買鈔架,你理得我係咪炒

我話你知,我只係得一張單張,唔放售

咁點???

我問呢條問題,就係睇下得唔得

唔得既,我一樣5點前帶埋2個細路碌出去照排4個鐘
不過我好想知道你有無同情心,要小朋友陪你排4個鐘

如果有更好既方法,做媽媽既,都唔想佢地咁辛苦啦

水晶宮

JASON1124 發表於 15-6-10 10:50
係阿,在職媽真係分分鐘都好緊要
offer唔起4 個鐘去等,有多時間的情願陪bb

我知一定有人問,點解唔遲d拎

日日上BK,點會唔知道可以咁

不過大女7月7升中派位喇,我係諗住送比佢

有高價咪放黎比零用錢佢囉,唔放就自己收藏囉

之前一直都無抽獎luck

呢一年半載仲黑仔都爆,又比狗咬(有興趣自己搵舊鋪)

突然收到呢份luck,想快d接返屋企,希望大女順利入到心儀中學姐

首頁

尾頁

跳至