自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我家件恐怖野成日嘈住要電卷髮尾,而家出去電髮,平極都要幾舊。我又發揮慳家本領,自己動手!
用品係Post #112,乾後相係#113

gloriamimi  幾好睇  發表於 14-7-5 16:58
wcpcelia  good  發表於 14-7-5 16:39
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:用捲髮器定 你系屋企自己電?

原帖由 kooey 於 14-07-05 發表
用捲髮器定 你系屋企自己電?
用電髮芯同藥水!

luckyQ  勁!我以前細個都試過  發表於 14-7-5 16:36
lypoon  勁  發表於 14-7-5 16:18

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:好叻呀!

原帖由 小豬嘜 於 14-07-05 發表
好叻呀!
我地細個幾姊妹成曰互相電髮!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:自己好難整,你好叻,教我點整?

原帖由 waiwai0708 於 14-07-05 發表
自己好難整,你好叻,教我點整?
文字上好難教你!其實捲法同電髮鋪一樣!

我所有野係淘寶買!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:佢肯給你冒險又拍照,你地感情唔差,電完識唔

原帖由 EVA222 於 14-07-05 發表
佢肯給你冒險又拍照,你地感情唔差,電完識唔識打理?
佢貪靚鬼黎架,咁長頭髮,剩係電髮尾,我0K既,電得肉酸咪最多剪!

我用大圈電,呢個髮型唔駛點打理,頭先濕影,乾左好自然!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 mclam 於 14-07-05 發表文字

原帖由 carmen111 於 14-07-05 發表
我細個都有比亞媽電過髮,依家係咪邱係兩支藥水呀???
係呀!冇變!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:mclam 發表於 14-7-5 15:33 佢貪靚鬼

貪靚鬼,你就讚佢多D,電完好似千頌依...佢把咀唔會似刀咁利,句句夭你.
...
我D朋友,個女牛記笠記,恐怖野就好女仔,成日著裙!

佢把口真係好勁,肯定第日蝦佢99!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:哈哈!細個幾姐妹也經常互相電髮,電到個個

原帖由 ope 於 14-07-05 發表
哈哈!細個幾姐妹也經常互相電髮,電到個個麥當勞叔叔咁根住喊唔敢出街

樓主你呢個好成功 ...
哈,細個成日電到炒晒!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:幾好呀!媽咪勁

原帖由 南瓜餅 於 14-07-05 發表
幾好呀!媽咪勁
鬼叫媽咪窮呀!

南瓜餅  係事實.真係整得好好呀!  發表於 14-7-5 15:56

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:大e媽,見到你又十字繡又幫女女電髮,咁精

原帖由 nganc9 於 14-07-05 發表
大e媽,見到你又十字繡又幫女女電髮,咁精靈真係好
其實呢幾日都暈暈地,佢又好似催命符咁!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 mclam 於 14-07-05 發表係呀

原帖由 carmen111 於 14-07-05 發表
兩母女攪吓呢d好呀,我見只有髮尾鬈,係咪只捲一半???
剩係電髮尾咋!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 mclam 於 14-07-05 發表我家

原帖由 Happymom2004 於 14-07-05 發表
效果幾好呀
我都幾滿意!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:mclam 發表於 14-7-5 15:44 我D朋友

我女讀書年代,都係牛記笠記,叫佢著裙話發姣,真係遲來的春天,家陣日日迷你裙.
佢把口係對付你,聽聞 ...
我D朋友夠話佢唔似咁“啷泥“!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 mclam 於 14-07-05 發表我都

原帖由 Happymom2004 於 14-07-05 發表
幫囡囡電髮都係一種幾好嘅親子活動
佢開頭驚架,問我掂唔掂?我話我電過N次啦!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:細個亞媽係藥房買粟米牌電,蛇仔嗰隻,幾靚

原帖由 丙丙 於 14-07-05 發表
細個亞媽係藥房買粟米牌電,蛇仔嗰隻,幾靚架

但第二日放學比佢剪咗男仔頭
仲乜電完又剪?

我地小學個陣;我娘親剪到我地個個男仔頭,佢懶同我地打理。次次剪完返學都比同學笑!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 mclam 於 14-07-05 發表佢開

以後佢D朋友仔可能會幫襯你
人地就咪攪啦!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:好靚好自然呀,我個人唔鍾意頭髮太孿,呢種

原帖由 Wild_Lady 於 14-07-05 發表
好靚好自然呀,我個人唔鍾意頭髮太孿,呢種大圈最好睇!
後生女太卷會好老積!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 EVA222 於 14-07-05 發表點解

我年代小學比架
唔係呀?不過細個係無得反抗既!

如果係而家,我會叫阿媽自己試下剪個男仔頭係乜野樣!

..........

我地細個駁咀,肯定食藤條炆豬肉;而家我娘親都成曰干涉我D野,要我年初一唔好洗頭,又呢樣,又果樣.....

我叫佢可以規限自己,咪規限我!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 EVA222 於 14-07-05 發表點解

我年代小學比架
唔係呀?不過細個係無得反抗既!

如果係而家,我會叫阿媽自己試下剪個男仔頭係乜野樣!

..........

我地細個駁咀,肯定食藤條炆豬肉;而家我娘親都成曰干涉我D野,要我年初一唔好洗頭,又呢樣,又果樣.....

我叫佢可以規限自己,咪規限我!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 mclam 於 14-07-05 發表我地

原帖由 KT0603 於 14-07-05 發表
我們是同年代吧!我無姐妹,但會幫女同學電,金栗米電髮水最好!

...
同年代?唔會掛?我就黎半百!

首頁

尾頁

跳至