3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆樓主:

miss celixx....我小朋友一見到佢d videos就即刻走開唔想睇,浪費哂d錢

複式洋房

回覆樓主:

俾左成萬蚊先發覺Celine個課程咁流,早知用黎報出面phonics班好過
佢竟然係用廣東話譯音黎教phonics, 亂咁黎

複式洋房

meko2win 發表於 22-5-6 00:14
同感,我之前join左,勁後悔
我覺得麻麻,哂錢

除左哂錢,仲要哂我時間
上phonics堂前家長仲要做一堆功課,但完全唔關phonics事,係同教養有關,但只係將好多唔同野抄埋一碟,連皮紋分析呢d無聊野都撈埋落去,感動似幫皮紋公司賣廣告

幾經辛苦入到去正題,點知佢係用廣東話同音字黎教phonics........睇完令我懷疑人生,究竟我俾差唔多成萬蚊買左d咩??

上兩代老人家當年係咁樣學英文(所謂雞腸),但去到呢一代小朋友咁學,我接受唔到

複式洋房

meko2win 發表於 22-5-6 15:32

果個皮紋分析搵笨架

我都覺得讚佢個課程好果d係打手
佢個玩法係...上完預錄課堂後,要upload自己小朋友學習片段, 先可以上live lesson, 變相迫d家長幫佢做打手

複式洋房

meko2win 發表於 22-5-6 15:28
完全明白你,我堅持左成年,真心唔work
初頭以為堆功課好重要,浪費左兩星期聽果啲videos,做果堆功課,仲 ...

係吖,佢tum人俾錢果時就係咁話出面上course無用,但其實最廢係佢自己個course....係完全無用.....
佢做得最好既,就係marketing

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊