單親天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 有無22歲以下的媽媽!

nicole:
都唔係話好嚴重........但係就成日留鼻涕囉~~~

公爵府

kathychoi :
我估仔~~~

公爵府

嘩~~~好耐冇入黎傾啦!!!!妳地講d野我已經唔明啦.....仲有咁多位新媽咪加入左呀~~
各位新媽咪:
妳地好呀~~歡迎加入我地呢個大家庭呀!!
to all ma:
母親節快樂!!!!

公爵府

kathychoi:
恭喜喎~~~我同老公都未註冊架!!!
susi1024169:
其實年年都會有人結婚.....D人話盲年結婚會唔好,我覺得最緊要係2公婆相處得好...我有個朋友琴日先結完婚!!!!

公爵府

彤彤mama .......妳部電腦終於整返好啦.... 咁而家咪唔洗咁悶囉~~

公爵府

kathychoi:
等我又搭下訕先~~~
我大肚果時.....我阿媽都話唔洗咁快買bb野(果時已經8個幾月~~)我諗佢係驚bb出世前會有d唔好既事發生!!!我阿媽話到時希望月大,失望月大......(其實我阿媽都幾迷信~)
我到9個月先買尿片,1個奶樽同埋幾件衫仔~~到仔仔出世果日,我阿媽先幫我買其他野....bb車都係向我同仔仔出左院...我阿媽同老豆先去買~~ ?-( ?-(
不過唔緊要啦....最緊要係向bb出世之後,趕得切買需要既野~~

公爵府

kathychoi :
妳好驚訝咁喎~~~嚇親妳!!!唔好意思~~
其實我成日都會入黎睇下妳地講咩架,只不過我唔好意思搭訕~~
我阿媽係驚.....我未生bb前....個bb已經不幸夭折左~~~因為我舅母試過陀到9個月零2個禮拜......點知個bb胎死腹中 :-( :-(
咁咪好囉~~四叔有晒bb野...唔洗買,慳番d嘛~~
我覺得pampers係最好既~~

首頁

尾頁

跳至