想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 剛小產, 又要重頭來過...

oiluen,
唔知你仲記唔記得我呢....
我諗你而家心情應該無咁差架喇, 不過如果仲有唔開心, 就多 d 上黎搵我地傾下啦! 希望你調理好身體後好快又 bingo 啦 話唔埋快過我添呀
我要努力

大宅

oiluen,
係呀....好多野真係估你唔到 我仲話你去完旅行就有架喇, 雖然果個月中唔到, 但第二個月就有好消息喇 點知....
我無睇中醫成三個月喇....今個都 bingo 唔到o既話, 下個 cycle 開始食排卵丸喇 :-|
oiluen 寫道:
[quote]
lai88 寫道:
oiluen,
唔知你仲記唔記得我呢....
我諗你而家心情應該無咁差架喇, 不過如果仲有唔開心, 就多 d 上黎搵我地傾下啦! 希望你調理好身體後好快又 bingo 啦 話唔埋快過我添呀

lai88,
我緊係記得你啦~~
真係好多野估你唔到~
你而家近況點? o個陣時你咪睇緊中醫既?
我諗遲d都會睇中醫呢..[/quote]
我要努力

大宅

oiluen,
係呀! 睇緊西醫, 我都好希望自己快 d bingo 呀, 我又有個朋友有左啦, 另一個朋友話出年結婚就即刻開始造人計劃, 可能佢有左我都未有呀 :cry: 都唔知點解, 醫生話我行房的日子好o岩, 又捉到排卵日, 但都唔 bingo! 佢話食兩個月排卵丸先, 再未 bingo 就真係要轉介我去不育科喎 :-( 出年一月就覆診!
我要努力

大宅

係啦, 點解會咁多人小產架呢 我都好擔心架, 我身子不嬲都唔好! 又無乜食保品喎 :cry: 睇到你地 d massege, 都好為你地傷心難過, 好明白大家好唔容易 & 等咁耐先 bingo 果種心情, 但你地都好勇敢去面對, 我覺得你地好叻呀, 相反我仲要 oiluen 黎安慰番我轉頭添 姊妹們, 真係要為你地打下氣呀....加油加油加油

我要努力

大宅

oiluen,
恐懼就無乜, 但真的很佩服你地, 咁勇敢面對!

頭先去你個 blog 睇, d 眼淚不自覺咁流左出黎, 覺得你真的真的好叻好勇敢, 我要好好咁學習你呢點, 我會好努力去面對, 去繼續行呢條咁難行的路架 oiluen, 真架! 真係好多謝你, 好多謝你不時給我安慰... 打氣... :-P
我要努力

大宅

我都bookmark左你個blog呀
oiluen 寫道:
謝謝NaughtyLuiLui的資料~~

lai88:
大家都要互相學習、支持及關懷~
我都bookmark你個blog, 我會成日上去睇架~ 你要努力!
我要努力

大宅

NaughtyLuiLui,
Happy Birthday
祝你同我地的願望成真
我要努力

大宅

oiluen,
咁呢三個月養好個身體, 三個月後一擊即中
oiluen 寫道:
今日剛去私家婦產科醫生覆診, 佢叫我休息3個period之後就開始計劃, 佢覺得我早少少有bb好d, 心理上會好d~~
我都希望得!!
我要努力

大宅

oiluen,
知道你今個 cycle 開始努力, 突登入黎同你打氣架
祝你今次 bingo! 身體好左咁多, 自然機會大啦
好多謝你不時鼓勵同為我打氣呀 :lol:
我要努力

大宅

oiluen,
咦, 我今日 day12 喎, 早你一日 m 呀
好丫, 你介紹比佢丫, 不過新症要等起碼三個月, 叫佢 book 左先, 跟住慢慢諗睇唔睇啦 我係睇董曉方醫生, 佢真係好 nice 架! 如果 book 沙田診所會快 d 架! 為你同事打氣呀

尖沙咀醫務所 : 尖沙咀尖沙咀彌敦道132號美麗華大廈18樓1810室
tel : 2722 1712

沙田醫務所 : 沙田正街3-9號希爾頓中心商場L3-28號舖
tel : 26032123
我要努力

首頁

尾頁

跳至