自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我老公近年少少嘢睇唔過眼就發脾氣, 忟忟憎憎好似女人更年期咁,有時揾我份工唔能夠即刻覆what'sapp都要比佢話,仲難服侍過啲客人,連對仔女都怕咗爸爸,同我投訴爸爸好似學校訓導老師咁捉住佢地黎訓話 佢仲有兩年幾退休,不敢想係退休後日日係屋企會係點

子爵府

20162016 發表於 24-2-29 15:31
未退休都咁,退咗休有排煩

放假出街食野落單時待應聽唔清楚都會比佢鬧,我而家好怕對住佢,有時諗覺得自己好衰,佢唔發脾氣其實好好,情人節結婚週年會送花比我,廿幾年冇變過,股票有斬獲佢會比$外母飲茶,我有同佢傾過係咪怕中年危機,男人身體健康狀態問題,佢又話冇事

子爵府

做個靚太 發表於 24-3-1 01:06
梗係有la!有D仲特別恐怖!
唔止悲觀,仲成日懷疑人地唔中意佢,然後無lala發一大餐脾氣,你俾佢鬧完,都唔 ...

原來呢度好多老公都會係咁,我上黎呻下舒服啲,佢唔發脾氣係好好老公好爸爸,而家搞到連佢家姐班外甥怕鬼咗佢,因為有次飲茶其中有個3+幾歲外甥遲到比佢訓話

子爵府

aidan08 發表於 24-3-1 00:42
我老公踏入五十頭,我覺得幾明顯,躁底、主觀,長氣,本身怪嘅行為會加強,敏感。極煩 ...

以上特徵全中

子爵府

aidan08 發表於 24-3-1 08:32
咁又恐怖咗D喎!好明顯變緊阿伯。真係辛苦你

班外甥背後笑舅父做老伯,而家家庭聚會佢哋會問定我係咪出席到,因為我做sales有時假日做返工收夜,連姑奶都話要我係在場先得

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊