自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Kiwian 發表於 22-7-1 04:30
個女仔好慘!去酒店無端端會俾人殺死
想問吓大家知唔知邊間酒店?新聞講喺尖沙咀,會唔會係瑰麗 ...

個女人的 Instagram 好多三級相,你去睇睇,係高級游艇拍d 不三不四照片
另外連登有人post 某人手機對答,都係個d 包養費過夜之類,15萬元,我都係純粹八卦下。

大宅

李露眉 發表於 22-7-1 08:09
點search

https://www.instagram.com/aquachow/

她的 Instagram 賬號,一眼望上去都估到她是一個超級拜金女,至於是否賣淫惹禍上身就不知啦。

大宅

kwokdicken 發表於 22-7-1 09:48
點解咁多人話個女仔靚
明明好醜樣, 身材好就係, 化左粧都睇得出醜樣, 面型、個鼻、眼同眉都醜

我就覺得成個邪牌款,一望上去已經唔正經。
但香港是女權社會,男人唔敢郁女人,
所以你見到香港社會多數都是女蝦男,多過男蝦女,
而且有好多 14巴掌類似 事件。
男人永遠是錯的,整個香港社會都是幫女人。
我覺得個男的是失控,可能被羞辱成怒。

題外話:
上星期埃及有女子因拒婚被人在大學門口被割喉,
但因爲個女人衣著牛仔褲,不帶頭巾,被社會認爲是不道德。
好多社交媒體留言,不少人稱贊男人是英雄,捍衛了伊斯蘭教價值觀。
同香港 180度相反。

https://hk.aboluowang.com/2022/0625/1766930.html

https://www.cbsnews.com/news/nayera-ashraf-video-death-murder-egypt-violence-against-women/

大宅

babyballball 發表於 22-7-1 18:35
你誤會我意思,佢被殺就一定係慘,個兇手亦一定係罪無可恕,我意思係你如果正經人家同一個男人拍拖,無濫 ...

台灣而家上映咗一部叫 “拜金女王的性愛派對”,就係講一班拜金女為咗錢,痴埋啲中東富豪結果惹禍上身

大宅

HL7646 發表於 22-7-2 08:25
只睇相已經覺得她好港女,拜金,出黎撈果d

好多 健身界個d 教練,都是讀書不成的廢人,好多健身男女都走去賣肉揾提款機啦,
男既通常去同志界賣,女既就周圍找 “男友”,叻個d 一個月揾成二十幾萬,
找到兩個包養,每人每月收 10萬都正啦。
不需要太靚,只要五官端正,最緊要身材惹火(做健身通常身材都靚),IG打卡夠曬性感 OK。
但屬於高危偏門行業,周圍去呃感情騙財,總會遇上麻煩。

下世投胎可以考慮做港女,賺錢真係好容易,用健身教練掩飾背後不道德交易,
還有好多不分黑白的女權在支持添。

大宅

babyballball 發表於 22-7-2 12:02

唉,其實由頭到尾只係想帶出,條女係因為自己揀嘅路先 ...

香港呢個社會,周圍都有健身鴨、瑜伽雞啦。
唔信? 你裝 Grindr app(gay dating)同 Tinder (straight dating)去睇睇啦。
香港有d 女權日日不分黑白是非,日日為港女打戲,連做雞都大力支持。
令她們越墮落卻越勇敢,導致悲劇發生。

首頁

尾頁

跳至