跳至

首頁

尾頁

男爵府

育兒性格勳章

有件事有d唔開心,話說自行收生果時交表去胡上,當時收表個小姐冇收我既出世紙副本,其實果時我都多口confirm 多次係唔係唔收,因為我睇過佢地張指引好多次,係叫我地交埋出世紙副本架,果位小姐都confirm我話只要住址証明副本就可以喇....

點知上星期收到校務處電話,話我冇交小朋友出世紙副本呀... OMG!! 拿拿林搵爺爺幫手,第二日即刻拎返去校務處.... 雖然係小事,不過個心O拿住O拿住,唔知會唔會影響到個OUT COME呀~~~ mouth:

男爵府

育兒性格勳章

真係好懊惱囉.... 我知學校俾我補資料,好過唔叫我補,不過個印象都唔好啦... 好似冇盡到力﹑冇誠意咁...

收表果個係右手邊果個,一去到我就拎晒d 正副本出黎,攤晒o係木台面,不過佢只係拎左張住址証明,仲叫我收番其他野就得喇,我都問多次要唔要出世紙副本,果位小姐都confirm我唔駛... 算啦,都過左去喇,希望有奇蹟出現啦﹗

男爵府

育兒性格勳章

係啦... 養大一個小朋友花唔少心血家嘛,點解會咁架....

男爵府

育兒性格勳章

回覆 1875# 禮媽 的文章

禮媽, 你又唔駛"狂"... 佢真係冇收你既,會打俾你家嘛..... 我呢d就係確診個案,你都仲係疑似o者...

男爵府

育兒性格勳章

咁快知收唔收架?唔緊要啦,希望在明天.... 而家我除左等,我唔知做咩好。....

男爵府

育兒性格勳章

大家好,好耐冇上黎... 今日忙左好耐,公司好多野做呀,不過都係云遊緊咁... 我隻仔入唔到胡上呀...
雖然係預左,不過個心點都係唔c服既
黎緊大抽獎都唔知點排....
十分down.....

男爵府

育兒性格勳章

禮媽, 多謝你咁有心呀~

candy, 恭喜johnathan入到保圓,真係一身鬆晒﹗

男爵府

育兒性格勳章

Candy,
保圓應該都有兄弟姊妹加分既,3年後應該冇問題啦,何況妹妹好ok丫~

禮媽,
我一心都係再戰胡上,不過跨左區,得番10%.... 而家要諗清楚自己區點填先得喇。

首頁

尾頁

跳至