美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

發表於 12 小時前 |顯示全部帖子
greentea000 發表於 24-6-12 07:00
你格下價先,未必要深圳/三甲醫院。珠海應該會平啲,同埋睇你保險包唔包。

佢激光寫按面積,咁咪要諮詢手臂先知價錢嗎?佢呢個價錢比Cosmax激光仲貴喎!係咪會有折扣架?定係佢呢種係打一次就得嗰啲?
去醫院做激光係咪約掛號先?有沒有得諮詢定去到即刻做呢?
深圳小珂嗰啲有沒有?如果有,可能方便啲去喎!
保險係指內地醫保定私人保險呢?

男爵府

發表於 9 小時前 |顯示全部帖子
greentea000 發表於 24-6-12 07:40
公立醫院都會有活動,把握到機會平好多,不過要你成日留意住。

去公立醫院想平過美容院,咁直接去美容院 ...

打手激光我要求唔會咁高啦!都係維護下
咁我去小珂嗰啲好了
內地醫院打光子,係咪比香港美容院美容師打得狠?又平過香港既醫院?你珠海打要幾錢呢?
會有downtime嗎?前後用幾多時間?
不如試下呢個項目,bbbchoco 話佢香港醫院打幾次光子效果已經咁好,可能醫生打分別好大。

男爵府

發表於 9 小時前 |顯示全部帖子
出面個神仙水帖都係話lamer cream要敏感肌才有明顯效果,但醫美後用都對修復好好喎!

星期一珠海港車北上回港大塞車,c6同事更要住多晚才回港,如果想揸車去珠海,似乎要考慮一下呢個問題。

男爵府

發表於 8 小時前 |顯示全部帖子
bbbchoco 發表於 24-6-12 10:43
我見我朋友打完,眼紋望落去差唔多,所以我冇乜意欲打

哦,我朋友都是咁講

男爵府

發表於 3 小時前 |顯示全部帖子
greentea000 發表於 24-6-10 17:38
教書都分教中學小學/大專院校,都嚟到大學選科階段,影響成世嘅職業,唔可以再咁空泛啦!

依家中學小學老 ...

你既資訊應該係移民潮之前的
現在是相反呢!
attach1/tmp/phpJK1xDy
attach2/tmp/phpXgSIEi
attach3/tmp/phprYv5F2
attach4/tmp/phpViuDHM

男爵府

發表於 1 小時前 |顯示全部帖子
fundfund 發表於 24-6-12 16:59
呢個我都有考慮過,但有啲麻煩,因為傢私要離地,即係佢每次吸抹地嘅時候,要連凳腳搬起,好似餐廳打烊咁 ...

我個廚房佢自己入到
我既餐枱和餐椅都換埋四隻腳嗰種,唔駛搬,佢識清潔的
我屋企房間主要入牆櫃,而家地面只有飯廳既桌椅和客廳既電視櫃,所以不用搬的

男爵府

發表於 1 小時前 |顯示全部帖子
fundfund 發表於 24-6-12 18:28
你廚房廁所門口冇石壆位? 可以直入?

兩個都有
廚房入到
廁所入唔到,我踢佢入去

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊