自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 naan 的帖子

之前我有買開都唔洗咩3Dsecure, 而家好煩, 原來唔係張張咭可以做架, 你要先打番去自己發咭銀行問有冇, 有要去登記再要去visa到登記架, 好鬼煩!

大宅

求救: 我響Gmarket訂左26樣野, 佢只寄左2樣野黎, 果兩樣係玩具BB推車, 仲有成24樣野冇寄黎, 但我見佢個oversea order 話全部寄晒, 同埋得一個TRACKING NO. 點算呀??有冇人試過?? 好驚呀!!! help!!

大宅

回覆 QQilky 的帖子

我收左貨呀, 但就收得2件, 仲有24件未收到呀! 但見網上Gmarket又只得一個shipping no. 我而家好驚佢地唔認話寄左呀!

大宅

回覆 QQilky 的帖子

我都係呀, 我都g左5次, 就係未見過咁, 所以好擔心, 問左, 佢地未有覆我, 而家等待中。

大宅

回覆 samsamcat 的帖子

完來真係有兩箱呀! 佢個網就只有一個ems號碼, 唔知點解郵局又只比左一箱既咭我, 而家終於搵番,真係嚇死我呀! 成千幾蚊野!

大宅

請問比錢問題, 我之前都一向買開, 但今次點解信用咭比錢佢要叫我用咩3D Secure既卡, 我都係一向用開之前用既咭買, 之前已經做過咩secure, 但今次同一樣入番一張卡又唔得既, 請指教, 謝謝。

首頁

尾頁

跳至