自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

近幾年發現Wacoal啲質量越來越差,而且連size都與描述不符,啲cup越出越深,如B cup就寫A Cup等等。
下面個bra着左唔夠10次,每次用手洗(輕擦),但就好快褪色,條帶啲料勁差,殘到就嚟爛咁,幾佰蚊一個咁嘅bra完全喺搵笨,唔知你哋有冇咁嘅情況?

ada0707    發表於 20-12-1 14:22

大宅

cat_hellobb 發表於 20-11-30 18:17
我買棉質内褲,背後條摺口位挖肉,我試左二條背挖到痛棄左,其他未開我拎去問職員,内褲無得退,我話你幫 ...

你都好,內褲都有得換,我之前去沙田一田大特價買了3個wacoal Bra(買二送一),有個size唔啱,個杯比一般深,完全戴唔到,於是第二天落舖要求換貨(要求細一個杯),其實現場有貨,但wacoal店員堅決唔換,我是wacoal會員都冇得換。
我沒有放棄,第二天打去wacoal CS 要求換貨,但回覆仍是一樣,都是堅決唔換,我條氣唔順,我話你取消我會籍吧,個職員即時回覆話冇問題即時幫你取消,完全唔care!
其實3個Bra都唔認真平,都要800多元,呢間咁嘅大枝野,以後都幾難再入去買野。

首頁

尾頁

跳至