時政擂台

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係呀,充滿和諧

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

KK20010609 發表於 20-4-26 13:53
我明白為什麼教會教人反對中國(因為在中國,他們生存不到)(中國反對迷信), 但社工,教師,真的為什麼出去 ...

其實中國容納宗教的,但唔會俾人藉着宗教宣揚反共,大家睇下舊年6月開始,香港都有教堂收容曱甴換衫躲藏。

象牙宮

小詠 發表於 20-4-26 14:00
有國內嘅朋友星期六日都可以返教會其實上面都有教會

對呀,中國係管嗰啲掛羊頭,賣狗肉嘅組織,對真正的宗教信仰,還是尊重的

象牙宮

KK20010609 發表於 20-4-26 14:09
那些咀咒人的曱甴,死全家又對你有什麼好處? 為什麼心地這麼黑暗? 如果這樣的民主, 我寧願要共產黨, ...

唉~自舊年6月開始,晚上都唔敢揸車出街咁滯,曱甴自己設Road Block, 肆意打刧及打爛同喺馬路堵車,傷害嘅都係無辜平民百姓,爭取佢哋嘅自由~無法無天,百姓卻活在煉獄中

象牙宮

setrea 發表於 20-4-26 16:33
所以我寧願疫情都好過黑暴 起碼疫情我都可以出街食晚飯 黑暴試過下午都被困地鐵
...

佢哋根本就係搞平民百姓嚟要脅政府,夠膽上北京上訪啦! 喺度蝦香港人

BBLoveUForever    發表於 20-4-27 11:40

象牙宮

vivibabyvivi 發表於 20-4-26 22:17
因為香港政府太好蝦

係,有時香港政府唔夠強硬

象牙宮

setrea 發表於 20-4-26 22:26
由佔中開始 就係搞市民 我不嬲都話佢唔影響到我 要我支持佢地又有何難

私了平民百姓先恐佈,個個都被爆缸,女曱甴都咁暴戾

象牙宮

littlesister 發表於 20-4-26 22:35
好明顯有些物體仲陰魂不散舉報左

有啲博封戶,想掩蓋以前嘅BK歷史,哩啲先唔好封佢,由得佢哋獻世

BBLoveUForever    發表於 20-4-27 11:45

象牙宮

littlesister 發表於 20-4-27 00:41
Good idea

等佢哋俾人睇佢哋有幾爛 佢醜之嘛

象牙宮

blackypurin 發表於 20-4-27 13:44
我反為覺得多番d平時少講嘢嘅舊戶,好似多咗xx府嗰d, 只係少咗d大宅

心水清又坦白

象牙宮

littlesister 發表於 20-4-26 22:35
好明顯有些物體仲陰魂不散舉報左

唉~要寄生喺BK才能有話題,喺BK做完大龍鳯,先可以有話題去延續,否則,唔通冇嘢講

象牙宮

littlesister 發表於 20-4-27 21:04
成日見有低能仔話邊度邊度既人笑緊我地,心諗佢地又要睇我地既野,根本就想入bk 洗我地腦但失敗,唔順氣之 ...

真係唔着緊BK,直情唔會入嚟睇,更加唔會登入,更何妨回帖?

象牙宮

blackypurin 發表於 20-4-27 21:41
又一個直接開post拉客,係咪無客到咁唧,好肉酸囉

係囉,唔覺肉酸嗰下好嘢

首頁

尾頁

跳至