時政擂台

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Conybrownbb 發表於 19-11-12 19:04
法治出自曱甴口真係好難聽好難聽囉

而家曱甴時時刻刻破壞法治竟然唔講?黃人果然好笑

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Conybrownbb 發表於 19-11-12 19:08
佢哋覺得打人燒人,放火,襲警,刑毀,私了都係好合情合理合法,精神分裂得好緊要
...

着黑衫戴口罩好似可以合法犯罪咁

象牙宮

Conybrownbb 發表於 19-11-12 19:11
同ISIS恐怖份子一樣

象牙宮

BOLOOIL 發表於 19-11-12 23:40
符媽,好開心見到妳 。

揮揮手先

冇事冇事,香港一定捱得過的,由我哋真香港人團結去愛護愛惜哩個香港,佢哋破壞,就由我哋重新建設,佢哋堵路設路障,就由真香港人去移除路障(當然等曱甴唔喺度先安全情況下,佢哋嘅冇人性,大家有目共睹),除咗靠政府,我哋都要靠自己,如果可以,又係安全情況下,幫手清除路障,我今朝見到啲片,見巿民(無論老少)幫手移除路障,我感動到不能言語,哩啲先係真香港人,真獅子山下精神,冇人可以阻到香港人過正常生活,加油!

象牙宮

BOLOOIL 發表於 19-11-13 11:47
回覆 DoReMi媽媽 的帖子

多謝妳,正能量返晒嚟.

真香港人一定要,我哋真香港人係打不死的,曱甴唔俾人返工返學,但我今朝出街見到巿面正常,哩啲就是正能量

首頁

尾頁

跳至