使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 17-10-3 12:03
當然啦,所以我咪勸告佢唔好撩人囉
自錶舖起始,佢哋已經係有目的去追擊我,跟住龜再開舖話唔玩(其實佢一早已上報BK封戶,BK封戶從來唔係即封,起碼要兩三星期先封到),意圖擾亂視聽屈人圍佢,扮可憐博同情,可惜佢哋條橋唔work。

癥結係,佢哋成日話人起底,但,我起過佢哋邊個底?要成班一齊嚟搞我?好奇怪哦

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

blackberry 發表於 17-10-3 12:04
唔明點解終止左服務仲可以用,同埋所謂王國會長其實係乜身份,代表bk嗎?
我係芝心笨會員
...
之前喺公海見有人講,封戶由要求至真係封戶,好似要兩三星期先成事,哩段真空期,佢哋咪攞個戶口嚟玩囉

象牙宮

littlesister 發表於 17-10-3 12:05
咁變態?原來 bk 容許咁樣搞事法,以後只會愈來愈多人咁做,難怪 bk 質素每況愈下
...
佢哋以為佢哋玩得好高呢! 哩啲玩法,好多人都識,問題係,過唔過到良心去玩之嘛!我就唔會囉

象牙宮

MsBusy 發表於 17-10-3 12:13
初初出咪支持下佢, 唔知佢真病定假病, 點知愈出愈多, 仲要撩是鬥非先係問題所在, 有病唔係大晒, 個個要寵佢 ...
我都曾經慰問過佢ga

象牙宮

blackberry 發表於 17-10-3 12:17
咁會長呢?
我唔識佢

象牙宮

MsBusy 發表於 17-10-3 12:27
我都想知, 有 王國會長 頭銜, 代表BK嗎?都唔知佢係乜水,
無啦啦叫人痴兒
咪係囉,佢開聲叫人痴兒好哋哋,人哋正常回佢就話誹謗,BK越嚟越奇怪,奇人異事多得很

象牙宮

ning.. 發表於 17-10-3 13:10
咁要細閱當日~你入會時的 同意條款 的內容,你是否已授權bk。
此不是重點!

因我相信bk不會因會員之間的糾紛,而將其中一方的私隱交予另一方。

除非~其中一方有特殊身分。便是我擔心的地方!
如果唔係經正規手續獲得私隱,哩個時候,就係要揾私隱專員嘅時候了吧! 係咪都要報埋警?

象牙宮

88muimui 發表於 17-10-3 13:23
真係人心叵測

佢哋話人起底,咁我呢?我起咗邊個底?佢哋咩事圍攻針對我,我都好想知喎,難道,喺BK佢哋對任何一個會員看不順眼,就可以用佢哋嘅私刑去搞任何一個會員?哩班人正正做緊哩樣嘢!

話人起底只係藉口,目的係剷除異己,睇你唔順眼,唔歸佢哋邊,咪搞你囉!

今日係我,聽日可以係任何一個會員。

象牙宮

Charitymami 發表於 17-10-3 13:35
都幾恐佈
係咪教主個班? 佢哋好多都要求停戶, 之前有件仲跳晒掣爆粗做人肉炸彈
...

教主嗰班嘅其中一個資深中堅啦,仲有大家姐,同其他成日走出嚟,吓~哦~~同見人病仲拍晒手嗰啲,而家BK唔只唔好玩,仲好複雜tim

象牙宮

Charitymami 發表於 17-10-3 13:38
呢排興玩『五馬分屍』
黃屍特色, 對人不對事, 咬死為止
但係,我犯咗咩事?要俾人分屍?

象牙宮

MsBusy 發表於 17-10-3 13:43
睇唔順眼,唔洗任何原因㗎,我都係叫佢地唔好喺時政講咸濕嘢,守返版規咋嘛,
比人追左有無兩星期? 我都忘 ...
點解要喺時政講咸濕嘢?咪就係要證明佢哋喺BK橫行嘅能力囉,嗱,你BK放我入時政,我就玩嘢講咸濕,等你要搬舖去性版,要證明喺BK邊個先係真正話~到~事點知你出嚟做程咬金,破壞人哋好事,咪咬你囉

ning..    發表於 17-10-3 14:08

象牙宮

Charitymami 發表於 17-10-3 13:49
教主嗰班一定顛,想坑人陪葬。
有道話精人出口,笨人出手,冇嘢係冇原因

象牙宮

MsBusy 發表於 17-10-3 13:53
係我累你比人咬,日日追住真係煩爆

唔好咁講,朋友之義,唔會因為有難而捨去,咁你都係唔想時政版淪為性版啫

ning..    發表於 17-10-3 14:09
MsBusy    發表於 17-10-3 14:03

象牙宮

Charitymami 發表於 17-10-3 14:00
社會風氣啩
大家咁高咁大, 我唔想話佢哋係葡萄人
即係睇我唔順眼,咁以後做BK會員,可要經哩班會員過目先喎,佢哋睇唔順眼唔俾上BK

象牙宮

ning.. 發表於 17-10-3 14:48
我唔係第一日上bk,在出公海的留言都有睇的,只係少回覆!

一向都有分黨分派⋯唔係新鮮事!
以前分黨派,大家大不了各不相干,但今日分黨派,要誅人哋九族

首頁

尾頁

跳至