自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 知多D 於 08-9-1 08:05 發表
從此改叫佢 無品荃
逼問晶晶 呼喝王峰 遭網民圍攻 阿姐扯火:運動員大晒嗎?
(星島)9月1日 星期一 06:30

奧運金牌精美大匯演》上訪問金牌選手的問題不夠大體及呼喝王峰上台,阿姐昨日重申絕無惡意,並愈講愈勞氣,繼續直率 ...

無品荃...個名都未夠絕喎,呢班運動員個私生活都唔到佢理同知呀,佢自己61高齡應該學下長者風範,佢成世人個私生活都唔見得高品者,運動員個私生活我地都唔係一定要知,反而想狗仔隊巢老妖荃d衰野出來呀,佢d手段仲精彩仲夠毒辣啦.

佢扯火就好啦,想睇下佢塊面點龜裂呀.....
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

阿姐昨日重申絕無惡意,並愈講愈勞氣,繼續直率回應道:「運動員行到慢吞吞,大晒嗎?她結不結婚我完全無興趣,關我甚麼事!」

我初初睇到呢句出自亞姐呢d話自己有地位有身份人把口就覺好失禮.

亞姐先61歲者,講野同思想已經出現小朋友行為,好多人話"人越老越變細"佢好似d幾歲小朋友咁:如果你唔比糖我食就唔受你玩.
<br><br>

首頁

尾頁

跳至