親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

yencheung1981 發表於 15-3-6 11:02
如果暑假去, 而家可以BOOK啦, 我同事7月中去都已經book左

我都想要資料。唔該晒
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

yencheung1981 發表於 15-3-3 14:51
Centara Mirage...無得輸....我住過3次

唔好意思, 我重想問下, 有小朋友, 如果連續係喱間酒店住三四晚, 會唔會太多? 太悶? 附近有無食野架店舖?

珍珠宮

yencheung1981 發表於 15-3-10 09:26
我每次都住3晚架, 如果有得揀, 住一個星期都唔悶呀其實pattaya好細, 就算出返beach road都係10分鐘 ...

唔該曬, 咁就一於喱間啦

珍珠宮

yencheung1981 發表於 15-3-10 09:26
我每次都住3晚架, 如果有得揀, 住一個星期都唔悶呀其實pattaya好細, 就算出返beach road都係10分鐘 ...

唔好意思, 我想問下你住3 晚, 咁 3日都玩酒店設施? 定附近有D 其他野玩和食?

珍珠宮

joeyhui 發表於 15-3-19 16:43
我係13 年都去過一次,5 日4 夜只住呢間酒店,勁正。個泳池好好玩。
今年都想去,不過仲考慮緊布吉或芭堤雅 ...

請問你係5日都玩酒店設施? 定附近有其他野玩?

珍珠宮

Honey 發表於 15-3-27 09:03
包車離開酒店去曼谷中間玩open zoo, 架車入zoo隨意上落睇動物。

請問包車包車離開酒店去曼谷中間玩open zoo, 咁樣要幾錢?

珍珠宮

yencheung1981 發表於 15-3-25 11:56
無shuttle ga...但直路行返出大街都係10分鐘度, 跟住就可以坐B10爽條出返beach road ...

係喎, 重有一樣野想問下, 酒店個水上樂園, 比唔比著 tee 落水呢?

珍珠宮

yencheung1981 發表於 15-3-31 11:10
可以呀, 淺色就得...d 韓國人由頭包到落腳, 連帽都帶埋落水

咁就好啦, 可以遮下個腩

珍珠宮

natnat_tsang 發表於 15-4-17 12:53
去芭堤雅...唔駛問, 一定係呢間Centara Grand Mirage Beach Resort, 我住咗兩次, 嚟緊暑假已經再book咗呢間 ...

想請問下酒店門口係咪可以截到爽條? 我地四大兩小, 可以包車嗎?

珍珠宮

有無 JM 去過芭堤雅個水上市場? 多野睇嗎?

珍珠宮

yencheung1981 發表於 15-5-11 17:26
酒店門口既爽條一定要包車, 出town around THB200

都好呀, 有老人家小朋友, 唔太貴 ok 喎, 請問易唔易截架? 第一日我地應該要二點幾三點到, 想去左水上市場先, 第二日先全程玩酒店設施. 係呢, 請問你有無去過?

珍珠宮

zxzx 發表於 15-5-12 11:12
where can i book CGMR?

cannot find this hotel in many online hotel booking websites !

點會呀, 我上左好多間格價, 全部都有架喎, 你會唔會打錯名?

首頁

尾頁

跳至