跳至

首頁
23456...17

尾頁

子爵府

waisin
我唔記得問66同ivy天。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

ww
你當啲狗好似仔女咁, 恭喜你做咗婆婆....

bunny
IVY好鬼紅架, 唔似我成日坐冷板櫈, 佢4/10雞人有約。

waisin
我do要到時先決定去唔去, 因為evey sat跑幾場考攰, sunday想抖吓, 早一晚call你啦。你聽日喺唔喺ok? 如果時間啱我拎啲candle比你啦, hk$12 per each, 兩個夠唔夠?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

白豬
我係小拆, 你係大拆:;pppp:

子爵府

reego

真係好, 兩個仔唔水你煩學業。
我sat去咗陳榮根聽講座, 唔知喺咪之前做過開放日, 擒日都已經開始小上遞表, 所以個講座得小貓3,4隻。我冇聽完就要走, 要接淘淘choir放學。
你阿仔之前喺咪坐校車, 幾點上車呀?

子爵府

白豬, thanks. 淘淘要買5-6歲size, 或120cm+, 麻煩幫我check check :

稻草人綠圆奌可爱防風防雨风衣(有可拆卸內裡)3-7Y 滿百包江浙沪 $138.00元
size : 6歲size 喺咪 = 6a?
http://item.taobao.com/auction/i ... f0d7b0851e28cb9.htm

子爵府

天啊!我個女未夠6歲,發育啦!

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... p;extra=&page=5

飲奶多都會影響提早發育, my god, 好在淘淘一介奶就唔like飲, 唔係我諗佢可能佢比而家仲早熟...

子爵府

thanks 白豬, 咁我要7a 呀。

aleung
welcome! 你住咗哩樹幾耐呀?

waisin
re birthday party,
我今次學整pineapple + sausage 啦。:

reego
阿仔矛樹你就快啲去做你啲嘢兼歇吓啦。
小學方面我都係周圍睇吓, 唔同網到時都可以試叩門。我地2005啲b都幾多, 元朗又多出生率, 實爭崩頭。

子爵府

白豬, thank you

reego
唔知2000 同 2005 啲b 邊年多啲呢?

白豬, waisin & ivy
希望你地啲大b都搵到好小學, 唔係到你地第二個b仲更加爭崩頭。

子爵府

白豬
咁考搭定路唔水愁。我就矛人樹要食自己。你搭嗰個我識唔識架...或者而家介紹我識都唔遲喎。

reego
成棚人就一個好似唔係好符合大眾利益喎。不過你咁孝順就真係要加分。

all
大家中秋有咩攪呀? 會唔會同啲靚出去多人啲嘅地方玩燈籠?

子爵府

aleung
你中秋節目好豐富喎, 喺咪好多為阿女帶脋呢。有小笨友真係人氣旺考多架。

你嫁入錦田, 咁你66喺咪圍村人? 我97嗰陣盲sir sir 中咗入嚟諗住一兩年就再搬, 典知走唔甩, 一住就十幾年。

子爵府

去咗科學園大半日, 今日天氣好唔多熱, 人又唔太多,雖然遊戲唔多but玩嘅場地唔多晒, 都唔錯。but個人覺得有5歲去玩會啱啲, 但大過小二三又可能覺得玩嘅幼稚咗啲。今次嘅主題係環保, 有影片播放但我睇唔到,因要排好耐隊。 如果25呺會去一於去睇咗片先。

子爵府

白豬
大飽口福假期幾銀? 你由落馬洲過? 我係大陸盲, 搵次帶我上去吃玩得唔得jack?

子爵府

Waisin
希望兩個BEE快快好番呀! 擒日大BEE嘅親善表現冇被影響嘛.....阿麻麻滿唔滿意呢?

白豬
你幾時攪團去福田, 我一於C跟。閒日就早啲講, 等我攞定假。

子爵府

比淘淘整醒咗, 瞓唔番

白豬,
第2同4站我可以慳番唔去。

waisin
你99 水唔水咁出面唔like自己個新抱呀? 好在你嫁入佢嗰陣搵得多過佢個仔,唔係分分鍾又多樣嘢岐視你。

係喎, 大bee生日會好似冇update過資料咁, 邊個到同整乜? 仲有, patky唔係成日上嚟, 你水唔水發個輪比佢?

子爵府

白豬
中英劇團邊個上? 唔係起碼8歲先得咩?

子爵府

白豬
好抵玩喎, 喺咪好快爆滿?

子爵府

ivy
可以去完生日party先開局媽?
waisin同我地住得咁近, 玩完番歸都唔係好晏啫。

子爵府

WW
乜你唔水煮飯咩, 典會唔識煮呢, 咪咁謙, 快啲整樣拿手美食嚟叭地呀!

子爵府

白豬
如果你去生日會, 不如就喺waisin ok 交收好冇?

子爵府

嘩, 好呀, sallyma帶埋嘉姸嚟淘淘實開心c!

見到白豬寫話慳番牙簽, 我個人好聽話, 我一於攞啲cans嚟到waisin ok 先開lu, 連碟都慳埋。

bunny
你上次買咗幾多cans 腸仔呀, 我唔係好識預,唔知一can有幾多條。

首頁
23456...17

尾頁

跳至