跳至

首頁
23456...26

尾頁

子爵府

白豬
我冇disney land 嘅平飛料呀。你搵到source 買平飛記得話我知。
上個week 睇報紙見到縱橫遊出咗啲親子旅行團, 啲行程好似幾啱小笨友, 你有時間上網search吓多啲料。我記得有個係去北京架, 我都未去過北京, 可以考慮。

我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

真光好似k3都有得去。

winpopoo

等我代答
我番灣仔, 朝8晚7...

waisin番hku

reego 同 ww 都係番 hk

ivy 番 tst

pochi 半職

白豬, bunny 同 noodles 都係唔水番工嘅少奶奶

原帖由 三個白白豬 於 10-5-26 23:09 發表

鄰舎呀, 全校去 ,一個學生可帶一個家長 (free)入場.
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

winpopoo

所以逄假期我都做帶囡紅娘陪番佢夠本lu。不過每晚我都盡量陪細囡一陣, 叫佢彈吓琴。但最近開始努力我嘅副業, 就真係少咗時間陪佢呶。希望遲啲打好基礎, 可以多番啲時間比屋企。但願先苦後甜, 我要努力, 努力, 再努力!

原帖由 winpoopoo 於 10-5-27 13:15 發表
嘩,你都好熟她們呀. 你們成日聚會?
你的工真的很長時間呀,那每天就很少時間陪仔女囉,是嗎?

子爵府

唔該晒bunny!
喺咪仲有一個神秘嘉賓呀?

6/6 sunday (15:00 左右開始...先到先等啦)
淘淘迫爆小小生日會
(好友斉來迫爆home!!!)
請報名

waisin (2大2小)
winpopoo (1大1小)
白豬 (1大2小)
BUNNY (2A2C)
INNY (2A2C)

子爵府

6/6 sunday (15:00 左右開始...先到先等啦)

淘淘迫爆小小生日會
請報名

白豬 (1大2小)
INNY (2A2C)
pochi (1大1小)
神秘嘉賓 (1大1小)

計埋我自己屋企人, 16大12小, 實行迫爆home!

餐單
意粉
壽司
芝士雜菜
瑞士雞翼
三文治 (tuna, 碎蛋, ham)
沙律
酸甜豬肉
jelly

你地想飲咩呀)))))

bunny, 你喺咪整菠蘿腸呀)))))))

子爵府

wrong!

咪就係innylee代我邀請嗰個貴賓囉。

子爵府

summer 我諗住比淘淘去玩話劇, 不過3-5歲班驚佢成個高大衰咁, 6-10歲班唔知收唔收佢呢?

你地有冇興趣呀, 一斉玩呶!
http://chungying.oppinflex.hk/upload/pdf/vps10jul-ylt.pdf

子爵府

WINPOOPOO

Pls check PM and let me have your phone number also. Thanks.

子爵府

ALL, 不如4pm先開始啦, 大家都唔駛咁趕同迫咁耐, 我驚啲難忍頂唔順呀!

6/6 sunday (4:00 左右開始...先到先等啦)

淘淘迫爆小小生日會
請報名

白豬 (1大2小)
INNY (2A2C)
pochi (1大1小)
神秘嘉賓 (1大1小)

計埋我自己屋企人, 16大12小, 實行迫爆home!

餐單
意粉
壽司
芝士雜菜
瑞士雞翼
三文治 (tuna, 碎蛋, ham)
沙律
酸甜豬肉
jelly
菠蘿金妹豬屎腸 (奉bunny太聖喻一定要整)

你地想飲咩呀)))))
bunny :GREEN APPLE TEA

子爵府

代淘淘多謝reego ee !

reego你淨係入唔到bk定一樣去唔到其他網站呀?

子爵府

嗰度寫住逄SAT出發架。即你冇我份

原帖由 三個白白豬 於 10-6-4 12:09 發表

我有呀 , 不如 19/6 去好唔好呀 , 星期日可以訓按 d , 或者我地去完後係深圳再食過 / 揼骨

子爵府

因為要迫你個紅人懶豬玩身囉!

原帖由 Ivy--yeungyeung 於 10-6-3 11:12 發表
forty

點解個birthday list無左我個名架!

子爵府

有冇試吓比佢地日日食VITAMIN C?
ECOSWAY 店員話有客比啲小朋友食咗啲鼻敏感好咗, 我覺得值得一試。淘淘日日都食, 好似軟糖咁, 好好味, 又唔貴。唔知係因為天氣暖咗定真係關食VITAMINC C事, 佢哩排少咗鼻水。

原帖由 Ivy--yeungyeung 於 10-6-3 11:59 發表
我想買一條條個D,燉下野俾小朋友食!!佢地氣管麻麻地!易敏感個個都話冬虫夏草好,想買黎試下LAW~~

子爵府

"小白兔送紅蘿蔔"兒童音樂劇

近近地, 又平平地, 去lu 去 lu!

http://www.angela-c-theatre.com/

子爵府

thank you very much!!!

原帖由 BUNNYLEE 於 10-6-6 11:46 發表
淘淘 >>> HAPPY BIRTHDAY 越大越聽話 越來越靚女 ...

子爵府

今朝一早出去元朗大會堂同淘淘報咗4樣暑期活動, 共 $1,070, 好鬼抵。如果時間啱, 會報埋信義堂嘅兩日主日學班。

最衰中英劇團full咗, 唔係都好想比淘淘去上。

子爵府

好多謝咁多位靚媽俊爸叻囝叻囡參加淘淘嘅生日趴地, 淘淘掛住玩失控, 真失禮...

又要多謝大家嘅禮物, 淘淘多咗咁多靚衫有排著。仲有啲首飾,啱晒佢個8妹。仲有啲公主書, 淘淘喺度睇緊啦, 擒晚11典幾瞓, 今朝8點已經起咗身,玩咗一日到而家都仲唔覺攰, 真真頂唔順佢哩件勁力電芯

winpopoo, 你真係客氣, 人唔到禮到, 好多謝呀! 囝囝點呀, 退咗燒未? 等囝囝好番, 得閒搵我地去tea, 或者過嚟玩吓, 等我搵埋我隔鄰嘅ivy一斉, 佢有個囡都係兩歲今年嚟緊讀n1。

子爵府

咁我都覺得淘淘擒日嘅表現算有進步, 可能係...因為扮緊公主嘛 !

你叫大bee扮王子, 可能佢會変紳士。

原帖由 waisin 於 10-6-7 16:43 發表

我覺得今次淘淘淑女好多, 唔算玩得好癲, 我大bee玩得癲d~~~

anyway, 多謝 照呼

子爵府

嘩kaka, 白豬ee真係睇得通透, 多謝鼓勵, 等我又讚吓佢等佢keep住変乖啲先。

我都仲好記得前年白豬生日會, 佢攪到個個細路都喊晒咁制, 真係唔好意思兼羞家。我每次有gathering尤其是去人屋企前, 都要同佢事先做心理輔導, 希望継續work唔好失效。

innylee ee 冇領教過淘淘之前嘅霸度, 就唔知淘淘嘅霸氣而家收斂咗唔少喇。

原帖由 三個白白豬 於 10-6-7 20:58 發表

唔係呀 , 佢真係成熟左好多呀 !!
回想起當初 , 佢就係蝦奀豬架.
但今時今日 , 佢唔單止同奀豬一齊分享 , 仲會照顧埋佢添.
平時返學 , 都同佢會 take care 同車比較細小朋友 & 拖住其他同學手仔一齊去廁所架 ...

子爵府

playmore, 貴寶呺喺咪新轉架,
疑是故人來, 究竟, 你喺咪阿兵個兵個呀))))))

即係兵個???

原帖由 playmore 於 10-6-7 21:29 發表
SUPPORT!

首頁
23456...26

尾頁

跳至