爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

Re: 計劃將來

我既靈命係由90年開始,成長得都唔係咁好,咁唔知我係阿妹,定係你係阿哥呢!hehe~~

我唔知我老公有幾多集,我通常聲控就有得睇.
....要check.

咁你兩公婆都已係統一standard喇~

[quote]
sumdetectivebaba 寫道:
LilianLegend 妹:

你未有小朋友, 點都當你細過我喇, 係咪? 阿妹!

> 低哂喇~之後可能要成日睇住黎train自己~:mrgreen:

有冇計dub套俾我或借俾我dub? 我好後先知有呢個節目, 而且有時準備得唔好, 錄唔齊...

> 咁你有冇一齊 "Devo Devo"呀?倆公婆真係要教法一致,
好多人都仲以為兩公婆係要一忠一奸,其實真係唔得~

一來, 我收工唔早, 有時番到

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

sum哥:
我樂於認

伯爵府

tabobb 妹:

我唔怕話過妳知呀,我在返教會頭果幾年既諗法同妳一樣,
以當時都仲有d"邊青性格"既我,條氣都好唔順,點解基督徒一定要係果d老老土土look,點解乜都唔做得,只係一味順服....

所以我立志要做一個"生區區"既基督徒,

多了解邊d先係神的話有講及既,邊d只係d人佢個人觀念/文化套左入bible

伯爵府

伯爵府

伯爵府

伯爵府

hihi~

最近比較有興趣睇"巴士阿叔"唔同既版本,少左回應~~hehe~~

[quote]
明就明, 不過唔知你呢幾日去

伯爵府

tabobb,

sum爸都係講o下笑

伯爵府

sumdetectivebaba,

祝你快快多個bb,小孩子有伴一起成長會好好多~~

我地果代好在有幾兄弟姊妹,現在年老爸媽有咩事都有幾個人幫手/傾下點做好,如果我地這代個個都生一個,下一代將來對著我地兩老時,真係好大壓力,對佢地唔好,多幾個兄弟姊妹,有得照應~~~~

伯爵府

家庭問題真係人人都有.....冇計~~

所以我希望可以生3個,但而家先剛有第一胎,最好係3胞胎,一次過就可以收工.....

[quote]
LilianLegend 寫道:
sumdetectivebaba,

祝你快快多個bb,小孩子有伴一起成長會好好多~~

我地果代好在有幾兄弟姊妹,現在年老爸媽有咩事都有幾個人幫手/傾下點做好,如果我地這代個個都生一個,下一代將來對著我地兩老時,真係好大壓力,對佢地唔好,多幾個兄弟姊妹,有得照應~~~~

多謝多謝!

你講

伯爵府

而家先至7weeks,未照得.
雖然近日真係好唔舒服,真係好磨人意志,但係生bb這事上我又對神好有信心,我同老公都為bb祈"行"禱,希望佢健康成長及將來緊隨主~~

首頁

尾頁

跳至