自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

HKITMan 發表於 20-11-28 09:14
講得好好
其實一哥受嘅苦,市民要珍惜
大家下次選舉不要再咁懶惰不去投票,再好似上次比黃屍全取議席,否 ...

其實用現金無乜大問題, 又可以放錢入親人戶口, 大家好似講到好慘, 其實大把方法解決。

不過樓主POST引左一批黃屍出黎, 仲有一班本沒倒置嘅人, 只鬧林鄭唔打黑暴, 唔鬧班政棍, 根本就係美國要攪香港, 要係香港金融中心賺錢, 記唔記得香港攪到咁爛, 阿里巴巴都黎上市, 香港金融都無死, 跟著賺唔到, 就11月時攪大鍋D, 想解放軍出手, 破壞一國兩制, 根本香港一早被美國指定玩死, 就算林鄭強力打黑暴, 你估老尾唔做野, 老尾用更大力去打香港, 香港逃不過, 黃屍要嘅欖炒米幫晒美國囉。 美國點解要制裁中港官員, 因為自己打輸左, 米為有小學雞囉, 根本制裁少部分官員, 係好少事, 而且老尾無招出啦

不過天有眼, 美國有晒報應, BLM, 肺炎都係攪人嘅報應,

伯爵府

Chloe_Mammy 發表於 20-11-28 12:11
特首收埋咁多現金係屋企又如何,不能出街同購物,只能網上購物,但又冇Credit卡(emoji)呢啲真係叫做,有得 ...

親戚朋友開個A/C比佢有幾難, 以為咁就好慘, 天真人真多

伯爵府

平平常常 發表於 20-11-29 20:35
咪係,依家美國就係將香港踩係腳底度屈辱,美國佬唔敢打個大人就對佢個細路落手。

美國話中國解放軍威脅 ...

完全同意你, 根本依界特首邊個做都無分別, 老尾一定會搵位入, 香港漢奸裡應外合, 一定會攪死香港來控制中國, 但阿爺不能太大反應, 以免因香港一粒老鼠屎影響整個國家, 所以被制裁官員只有配合, 而且佢本人無得用銀行戶口真係好少事, 大把方法可解決。

依度某些JM以為林鄭抵死, 做乜講依D說話, 做乜唔識去其他銀行開戶口, 唔知係錯重點就一定係黃屍一班。

伯爵府

HKITMan 發表於 20-11-30 09:51

佢地又無知仲要我地特首比人蝦都仲幫美國踩多林鄭一腳
所以我講左好多次特首講出來是要比多些人知道美帝 ...

樓主最好在第一版加上以上重點, D盲毛唔會睇晒咁多板, 所以香港人多愚民係因為多標題黨, 唔會睇內容。

依度JM只係諗點解唔去第二間開戶口, 林鄭咁蠢唔去國內開戶, 又講到攞咁多現金點處理, 真係救命呀, 依家係講美國霸權, 唔係講C9點投資

伯爵府

HKITMan 發表於 20-11-30 10:48
點估到原來咁多無知同無腦人!!

見到樓主已修改

首頁

尾頁

跳至