美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 吉之島$10店的驚喜

hi, 大蘋果

但咩係 ;
4) 綠色花花睫毛拑, 較曬pro, 用完極有3D feel
8) 目力5色眼影(D色好出, 同keep得好耐, 綠色系列最多人買)

大宅

唔該曬, 等我買黎試下先

大蘋果 寫道:
綠色花花睫毛夾 = 要黎夾眼睫毛等佢曲d呢!d網友試過最好用係哩款,夠曬專業,夾完好有立體感.(外盒係透明有d綠色花花)響sa sa 要賣幾拾蚊.

目力6色眼影(我打錯左5色) = 即係大創出果隻目力眼影,一盒有6隻色果款.
好易上色,d色唔容易跌,多眼油都唔會溶,勁推介.

[quote]
mimosa 寫道:
hi, 大蘋果

但咩係 ;
4) 綠色花花睫毛拑, 較曬pro, 用完極有3D feel
8) 目力5色眼影(D色好出, 同keep得好耐, 綠色系列最多人買)

[/quote]

大宅

唔該曬, 等我買黎試下先

大蘋果 寫道:
綠色花花睫毛夾 = 要黎夾眼睫毛等佢曲d呢!d網友試過最好用係哩款,夠曬專業,夾完好有立體感.(外盒係透明有d綠色花花)響sa sa 要賣幾拾蚊.

目力6色眼影(我打錯左5色) = 即係大創出果隻目力眼影,一盒有6隻色果款.
好易上色,d色唔容易跌,多眼油都唔會溶,勁推介.

[quote]
mimosa 寫道:
hi, 大蘋果

但咩係 ;

[/quote]

大宅

原文章由 wai001 於 07-7-13 11:08 發表
Hi Martin媽咪,
其實我是在唔同時候,去過各區好幾間,才買到晒大部份好用
o既產品!
不過,經過不少Bk members 不斷報料,四出搶購,已經所餘無幾,一定冇可能在一間買齊晒!!!
如你地有人未買到,只可待Jusco 再返 ...

佢地通常幾時會返貨架 ???

大宅

原文章由 szemandy 於 07-11-12 14:47 發表
我一向都有去開$10店的, 但去旺角個間多, 上星期五晚就去九龍城廣場個間, 買左兩樣新野試:

2) 有支GEL, 係好似擦子膠咁, 即係搽上面捽下就會有D碎咁, 不過買左唔係我用, 係男友用, 佢同我講, 話好正! 正過我之前比佢用既REGENE, REGENE個隻係出面買都要$12X, 會員都要$99, 所以呢隻$10真係好抵用, 我諗住自己遲D都去買返支~

請問黎隻gel(擦子膠)是否有相可以post上黎睇睇呀 ???

首頁

尾頁

跳至