跳至

首頁
34567...16

尾頁

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-6-30 14:29 發表

嗰日我個仔問我

禮:媽咪,你究竟幾多點放工架
我:放6點囉
禮:咁你解釋吓,點解你放6點,會成7點先番到屋企丫,你去咗邊呀
我:咁我要行番嚟,行要時間架嘛
禮:咁你行快d得唔得呀
我:好快咯bor
禮~~~~望吓我:唉,媽咪,你減肥啦,減咗肥你 ...

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-6-30 14:29 發表
嘩)))真係勁乖呀! hoho 由細到大,就同你仔相反,佢一訓醒就喊,家下大d就好d囉,5會大喊,只係e e oY oY 忟忟憎憎咁 wei 幾聲 law!mouth:mouth:" />

KI LOK都係一醒立即叫MAMI,叫到我應他為止

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-6-30 14:49 發表

你個仔咁又唔好,話晒嗰個都係老豆,點可以踩佢架,一陣叉錯腳,踩咗中間.......................咁就大鑊啦

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-7-2 09:53 發表
咁你地終於尋日有無去放船仔呀?

尋日....真係好q,竟然同 sophy 同一時間去會所 swimming....原來有靚女係5同d既.....hoho 今年竟然破天荒,黎一大突破,為左要追住淳淳,hoho突破左個bb池不特止,去大人池游,仲要越游越出,連人地欄住條繩都要自己 ...

嘩)))ho ho咁早學人追女仔,可能ki lok去到ho ho都5理ki lok tim 呀 ,掛住淳淳

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 11:08 發表

ki lok有架巴士就得啦,分分鐘佢唔想我地理佢tim呀,cool~~~~~~

咁可能係喎,淨一獨家村村長

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 11:18 發表
cherry~~~~~~)))))))))))

請問聲你知唔知長洲有無得掘蜆架?酒店對出個沙灘係咪淨得可以架咋??

長洲無得掘蜆ga,如果你想近近地就去流浮山掘la

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 11:29 發表

愈cool愈多女仔中意架,男人不壞,女人不愛嘛,"""你媽和din""""(請轉channel 普通話音丫)

咁有可能係喎,ki lok係學校都好多人想同他玩,但隻衰仔好衰成日5理人,激c:;pppp:

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 11:35 發表

我就係之前睇 bk d 媽咪話流浮生唔好掘喎,我先諗長洲囉,上年去過長洲個沙灘,d水好清好靚,我同老公未結婚前去過游水好好玩呀,所以想禮禮又試吓去玩囉,咁~~如果有得掘埋蜆就仲perfect 啦.............

又又~~如果有你地班 ...

好呀,有得玩

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 11:58 發表

前嗰幾日同大家姐傾開,佢先問我有無 " 分唇" 攪,我話要plan 呀,睇吓各位姐妹點夾時間呀,同埋,睇吓想去邊囉,或者我地初步諗吓係咪 7 月搵日攪嘢丫,請各位表吓態啦~~

特別註明:::呢度有位女 ...

我幾時都ok,你決定la

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 12:20 發表

你知唔知我點解有咁ge反應呀?有次我地一大班出嚟玩,嗰個小公主一見到我個仔就掉咗佢個手袋仔落地,跟住好似女王咁叫我個仔同佢執起,再跟住佢大小姐除件外套,又lai 手掉比我個仔,叫我個仔幫佢放入手袋仔入面喎............ ...

現在d小公主咁勁ga,我估我阿仔一定採她都傻

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 12:31 發表

我同事個兒甥仔,12歲,F.1喇,連鞋帶都未識綁,食豬扒同雞奕要個印印剪埋,手甲腳甲都係要印印剪,成條柴咁,我同事個妹同佢老公都覺得無問題喎,話呢d梗係工人做喎,死未 ...

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-7-2 14:17 發表
咁又係呀! ki lok 咁 cool,掉翻轉呀,ki lok 都仲要考慮下呀!

咁又係呀

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 14:37 發表

我做亞媽算係極懶嗰隻架,我諗住佢都大個仔咯,佢自己可以做咪叫佢自己做番囉,再加上我條腰成日都好鬼痛,個仔見到我咁佢自己都會自動自覺去做屋企嘢,慘,愈諗個仔愈慘 ...

禮禮真係乖仔 ,知道mami條腰痛識自動自覺去做屋企嘢

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-7-2 16:44 發表
呢d我專長黎架....唔....都係架,但另外一間仙蹤林(兔仔 logo 果間)都5錯架,之但係..甜少少 law! 果間咩茶軒...就完全5掂!

...

係呀,茶軒完全5掂,上次去飲都5好飲

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 16:11 發表

我老公............真係好好,佢呢兩年見我有時痛到起唔到身,佢都幫我做晒d屋企嘢,有時見我受氣佢又比我出氣,佢真係好錫我,至於個仔...............heeee,佢就算幾反斗我都覺得佢可愛架啦,尤其係佢瞓著咗個樣,同bb時差唔多 ...

羨慕c

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-7-2 16:42 發表
咦...係5係倨個男人都係咁既呢? 我隻c6又係咁咕喎,餐餐都係佢有佢行先,我有我拖著個仔跟尾,次次開門佢自己入左就算架啦,無話頂住比我2母子過架,好似尋日咁...入我地座大堂,佢自己入先,我拖住個仔,點g hoho 跟住佢跟得貼得濟,度玻璃門差d嘭 ...

咁我隻6就5會喎, 一定開晒門比我地入佐先,之後他先入喎

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 17:13 發表

係呢係呢,你嗰個都係咁呢,激死我呀,佢呀,連我大肚嗰陣都唔放過呀陰公,我嗰時陀禮禮陀得好輪盡,個肚超大,你地諗吓,我未有bb時 113 lbs,生禮禮嗰時 178 lbs,你話我陀得幾辛苦丫,佢呀,無話行路就吓我架,一樣係直行直過架,佢坐喺度我 ...

男人係咁ga la,我隻6都係叫一樣咪yuk一樣

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-7-2 17:16 發表
睇5出,你隻6...咁 gentleman 咕喎!

有d野係看5出ga

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 17:20 發表

呢d先係男人嘛,哼,我話過,如果佢再試一次攪到我又出醜,我實吼佢下次預備開門時一腳申落佢c忽度,等佢試吓咩叫扒街,等佢永遠記住呢個教訓,哼 ...

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-7-2 17:29 發表

homa

我地都睇唔出你會打爆缸啦,好勁呀你

禮媽,

你有爆人地d野,你比人家隻6看到,你就.........

首頁
34567...16

尾頁

跳至