親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人已經經電郵訂了KSL既車去新加坡接呢?
我重未收到佢既回覆, 担心中
訂房時已從信用咭扣數, 咁訂車接送要唔要扣錢先呢?

男爵府

睇咗咁多, 我都想同大家分享些少資料
我上個月都book咗KSL, 平均HK$600/晚(包早餐)
我都見佢有Legoland package, 但我係下年3月去所以買唔到,
不過我見佢都要馬紙$8xx一晚其實計落分開買重平

如果未買機票同酒店可以睇下星航, 我見佢最近出咗個package
係住新山, 重包機場接送去酒店及legoland 門票交通

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-11-23 11:32
甘你 book KSL 又平 WOR ?? 都係 KSLWEB 上面 BOOK 嗎 ??
我 9/30 係 ksl web BOOK RM $ 748.20 ...

yes! 我直接同酒店訂, 銀行過數係hk$1880.79 for 3 nights

男爵府

不過你係新年去, 而我係復活假前
你都係貴我少少, 我覺得你平d

我記得我訂時係包早餐, 不過宜家訂要比馬紙$60一晚變相加咗價

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-11-23 12:35
剛有 JM send pm 比我, KSL 又加左價甘呢 :

佢係每日收rm$60應該至少二位

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-11-23 12:24
係呀 , 其實呢間如果真係 5 STARS 仲有 $ 6XX 包 BF 真係抵 .... 我之前 9 月中有次入去 see see , CLICK ...
我見星航package 話佢祇係4stars

首頁

尾頁

跳至