親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

yencheung1981 發表於 15-3-4 09:20
做SPA酒店自己本身都有, 我都試過, 都幾得...趁c6同個女係泳池大戰我就去做SPA如果打的去返beach r ...
請問係酒店做spa係點? 幾錢?
beach road / Cental Festival 係咪中心區? 可行街購物飲食? 係酒店搭的士去方便嗎?

大宅

yencheung1981 發表於 15-3-4 11:45
你可以send email去酒店問, 跟住佢會E返個price list俾你我上次做左個2小時香花磨沙, 有early bird offer, ...
唔該晒

大宅

請問 Centara Grand Mirage Beach Resort 的 family room已包2位大人的 buffet breakfast, 咁小童幾歲要收錢呢?? 酒店收幾錢一位? Thanks...

大宅

yencheung1981 發表於 15-3-17 09:32
如果係family room, 應該會包4人早餐架wor我朋友新年岩岩住完佢果隻Premier Family room, 包哂2大2小早餐
...
我隻係 deluxe family ocean facing room, 係咪包埋細路早餐呢.....

大宅

miu~miu 發表於 15-3-30 16:35
係喎, 重有一樣野想問下, 酒店個水上樂園, 比唔比著 tee 落水呢?
仲有細路仔駛唔駛著水泡? 酒店有冇嘅呢?

大宅

引用:Quote:原帖由 RalphYuki 於 15-03-30 發表

原帖由 gloriawongks 於 15-03-31 發表
有水泡,不過係大size, 我上次喺酒店現場再買細水泡比小朋友用
Thanks

首頁

尾頁

跳至