自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

各位媽媽好~!! 我嚟報到~~~!!!!

伯爵府

原帖由 cchingmom 於 09-3-17 19:42 發表
唔好意思,禾想問之前有啲媽咪話開寶箱唔鍾意果樣嘢嘅話可以Refresh,究竟係乜?點樣整?請教教禾,PLEASE!http://qqface.knowsky.com/wsxiong/ws(xingming.net)02.gif

已經將方法PM咗俾你喇~!!

伯爵府

原帖由 shirleycsy 於 09-3-18 12:04 發表
點樣RELOAD呀?

原帖由 Panda-Z 於 09-3-18 15:25 發表

我都想知點 refresh呀,
可以pm埋我嗎?

原帖由 kwan0520 於 09-3-18 21:37 發表

可否PM埋俾我..THANKS

唔好意思~ 呢兩日比較忙, 所以都冇時間上嚟, 我已經將方法PM咗你哋喇~!! PLS CHECK!!

伯爵府

原帖由 emknman 於 09-3-19 09:57 發表
可唔可以pm埋我呀 !! thanks !!

PM咗你喇~!!

伯爵府

原帖由 awbx3 於 09-3-20 00:37 發表
可以pm 埋我ma? thx!!

PM咗你喇~!!^^

伯爵府

原帖由 齊悅 於 09-3-20 02:31 發表
想問just arrived既物品, 係未下星期都仲會有得賣架﹖咁this week special係未下星期就冇得賣架啦﹖咁會唔會有得抽呢﹖謝謝﹗

THIS WEEK SPECIAL過咗就冇咖喇~ 唔會有得抽!!
所以有錢記得先買咗啲SPECIAL ITEM先呀~ 唔係就會走寶喇~!!!!!!

伯爵府

原帖由 emknman 於 09-3-20 09:52 發表
Vinkivan, Thanks ! 唔該晒 ^^

唔駛客氣~!!!!!

呢個星期Mystery box又延遲咗出新item, 又要等待喇~!!

伯爵府

原帖由 carrie123 於 09-3-20 10:31 發表

點解咁難抽 ...
兩個星期都仲未抽到 ...

因為佢係香水, 只係"聞"得倒, 但"睇"唔見~~

伯爵府

原帖由 2heiBBmama 於 09-3-20 10:39 發表
早晨~

今日有新野抽未呀?

未有...... 繼續等待... 再等待...

伯爵府

來自另一個FORUM講, mystery box new item將會喺一小時後就有, 但唔知堅唔堅~

伯爵府

原帖由 odp 於 09-3-20 21:46 發表
請問有無邊位鄰居有多以下BABY HAT??

我有... 已pm你~

伯爵府

原帖由 odp 於 09-3-20 23:18 發表

Halo Halo~~
唔該曬你呀!!!!我剛剛added左你喇!等你確認=)

已經send咗俾你喇~ 你check check啦~!!!!!

伯爵府

有新嘢抽喇~~~

Hey Pet Society fans! The latest round of mysterious items has just been hidden in mystery boxes, so sign on to Pet Society via either Facebook or MySpace now to search for them! (If you are currently playing, remember that you will need to save and quit and then reload to have a chance of finding these items!) We are not going to tell you exactly what the items are quite yet, but here are some clues:

* Crafted from only the finest paper, your pet will love wearing this! (Blue Mystery Box)
* A very cute young creature from the ocean! (Golden Mystery Box)
* These could be useful for any pets that have had their vision affected by wearing the Swirl Goggles for too long! (Golden Mystery Box)

伯爵府

我抽倒眼鏡呀~~!!

伯爵府

原帖由 winniewongpy 於 09-3-21 00:28 發表
有無咁 lucky 架 又係 gmb 呀

已經一個小時仲未見倒水母~~-_-

伯爵府

有冇媽咪抽倒帽同JELLY FISH呀???? 如果有多可以同我換嗎???

伯爵府

原帖由 糯米B 於 09-3-22 17:29 發表

而家啱啱又抽多1個JELLY FISH, 2個GMB交換, OK?

OK AR~~ 你真好人哦~!!!!! 感激~!!
PLS ADD:[email protected]
pet name: Manpo

add時請留message:bk媽咪, thank!!

伯爵府

原帖由 糯米B 於 09-3-22 17:39 發表
Vinkivan,
啱啱add左你, confirm我啦!

confirm咗喇~!!

伯爵府

原帖由 糯米B 於 09-3-22 17:44 發表

剛剛delivery隻jellyfish俾你囉!, tks!

收倒喇~~ 收倒喇~~ thank you!!!!
如果你抽倒Blue Origami Hat, 可唔可以再讓俾我???

伯爵府

原帖由 comian 於 09-3-23 01:32 發表
可否pm教我怎樣reload, thank you!

已pm你~

首頁

尾頁

跳至