影視娛樂

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-10-3 01:50 發表
lsyc,

你有無b"十億韓圜"? 估唔到都幾好睇!
早幾日想b, 但好以冇種, 諗住得閑至gb囉!
唉...怎麼韓社故障要停一週咁大鑊呀!!!!
300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 BBChu 於 09-10-3 11:24 發表
駛吾駛扮"新金舖"
使乜扮啫, 都當正係啦....

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-10-3 12:31 發表
係幾慢架, 我都b咗兩晚無閂機~
但權權嗰套"悲傷"我去到95%就唔郁喇, 點攪
我自從咖啡後都好少去韓社碌lu~你一個星期無得爬樓咪好陰公
剛才再試b吓, 點知食完飯返黎就b好....!

悲傷你係b邊個版? 我係首發, 若一樣, 我試吓幫你補種得吾得!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-10-3 14:03 發表
"笨笨熊"呀mouth:
等我今日再試下先, 假期應該多d人on-line
噢..這個真係冇乜種喎, 你不如下"人人影視", 呢個新d及多d種!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-10-4 03:18 發表
睇完權權套"悲傷", 前段麻麻, 但原來最後真係好
悲傷...
片尾歌好好聽吖...
初初覺得前段有少少悶, 但其實睇到女主角個段真係.....慘, 整體我覺得吾錯。

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 BBChu 於 09-10-4 16:09 發表
我發覺我個人興興地, 少少作發燒
比阿囡傳染呀? 小心保重呀!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mame_susanne 於 09-10-4 17:04 發表
跟住佢介紹我睇果個pps網絡tv, 原來有好多野睇架
有新舊劇, movie, 綜藝......
係呀, 但有時我最憎要等緩沖, 我除非係想睇直播至用佢。

男爵府

好媽媽勳章

有線訪問祖國未來終於有得睇啦:

http://www.tudou.com/programs/view/SIsefnQhAcc

男爵府

好媽媽勳章

有點失望, 整個訪問怎麼得一點點, 講三順都講了5mins, 既然專程去韓做訪問, 就應該播多d啦... 仲要兩人分開做訪問! 唯有等將來東森訪問會吾會多d料講!

其實我最想睇是宣兒, 因為自道她戴了牙套, 佢真係講野及影相都好吾自然, 好慘!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-10-4 23:56 發表
話就話專程去做訪問, 其實人地只係攝少少時間俾有線~
乜車勝元唔係一子一囡咩, 做乜變咗兩個仔嘅??
通常D主持人都好準備不足, 報錯料係經常之事。 好在吾係話佢未婚咋!

男爵府

好媽媽勳章

有線會播CH, 咁ATV會不會都有機會遲D播呢?

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-10-5 02:10 發表
應該會!
唉...昨晚失眠, 現在好

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 BBChu 於 09-10-5 22:36 發表
好D啦! 已無燒
現在轉天氣, 時冷時熱, 繼續小心d!

男爵府

好媽媽勳章

yoma
你現在仲幫過返工的日子!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 yoma 於 09-10-6 13:09 發表
E幾日追緊台版白塔, 點解唐主任可以咁隻手遮天 , 好似有D唔合情理 ...
做到佢的位置,若心術不正,總能做到好多打壓對方的手段去維護/提升自己的利益。尤其故事背景在台灣,我們感到吾合理的事,但在那邊可能是好普遍的事‧

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 BBChu 於 09-10-7 09:28 發表
阿囡返到學校無幾耐就接返黎屋企, 佢話見暈&嘔
吓.. 是不是上次個病未清曬呀?

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-10-8 14:20 發表
男友喺街執到幾隻usb手指, 我開咗見file有公司名, 所以打電話去叫人認領, 無幾耐有個女仔打俾我, 問長問短好似我喺賊咁, 跟住話自己喺灣仔返工, 放工攞得唔得, 我同佢講, 時間就約咗, 你唔攞就算, 呢d人真係不知所謂 ...
算啦, 但求自己做左應該做就算, 好人係要做, 但都要睇吓對乜人!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 cky05 於 09-10-6 12:51 發表
係尖沙咀有大閘蟹食開果間, 大約會 book 6:30 ...
我吾想估錯地方, 請PM名給我! THANKS.

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 cky05 於 09-10-9 10:16 發表
已pm咗你, 今晚見
thanks. 原來我有估對的!

男爵府

好媽媽勳章

我真係仲卜卜跳, 但是因為另一件事咋...

剛才搭車回來, 有一個類似印巴藉的男人突然好用力坐到我旁邊, 當時兩坐位仲有三份一現未有人坐, 心感奇怪之余就發現佢就是剛才排隊時不斷問人是否XX號車, 當時我都
有順口答了句YES, 但聽到佢仲繼續問后面的人。

我一直望向窗外, 冇耐佢同我搭訕, 問我識吾識英文, 我咪扮野話NO. 點知佢仲不斷講, 又話我地英文應該好好喎.... 我就扮瞓覺, 一陣間佢就收聲, 然后佢又開始瞓覺, 半身傾向路邊而坐, 中間好似有發出怪聲。我已經諗定在某一中途站先落車, 當我起身要佢借位時, 佢仲呆呆滯滯吾郁, 於是后面有個男乘客幫我拍佢並叫佢借位, 佢就慢慢起身兼行落樓下, 連自己手機跌在地上都吾知。我地都估佢係醉左! 見佢走落樓下, 我咪吾落去住, 跟住見到佢真係落左車我至安心繼續坐番屋企咋... 真係比佢嚇C!

首頁
34567...8

尾頁

跳至