美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我响dermxx度做激光脫毛, 價錢貴少少, 但好在唔洗course仲要逐次俾錢, 包永久.
治療師又唔hardsell, 手勢好好, so far我好滿意.

大宅

原帖由 可愛QQ 於 20-5-2009 04:26 PM 發表

咁係逐次俾錢ga?每次幾錢?你做咗幾耐,成效如何?

唔係逐次計o架~ 一個價, 無限次數無限時期!
我underarm做左3,4次已經可以唔洗點理~ 但仲keep住2個月做一次, 其實已經無哂黑毛呢~

大宅

我都join左dermxx兩年了~ 但唔係話做一part嘅treatment要做兩年
我先join underarm的, 後來覺得效果好咪join埋小腿囉~ 而且要隔2個月至做一次, 一年至得6次咋~
我underarm做左3-4次已經無乜毛都唔洗點理; 小腿就要4-5次至見到一樣嘅效果囉~

大宅

原帖由 People3 於 27-5-2009 11:09 PM 發表
Dear Joe33,

我都join了Dermxx的underarm. 效好ok, 想做埋小腿,但non-peak都要$18,000. 有d貴....你個BA sale你幾多錢.

我做anytime呢~
我先join左underarm, 同你一樣, 因為效果好至join埋小腿, 所以我補返個package嘅差額就ok, 都好似係萬幾.
anytime個package係, 做小腿, 送underarm同upperlip嘛~ 所以扣返我之前俾左underarm嘅價.
但以我所知, non-peak係無咁嘅package的呢~

首頁

尾頁

跳至