婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

chingching_ma 甘大家中意大家而又意外有左唔通唔要? 發表於 21 秒前

小妹妹,邊有咁多意外呀! 而家避孕方法咁多,你識得理志啲無保護就識叫停又點會搞到今日咁呀! BTW,比我係你真係會唔要,明知自己都養唔掂自己,生個B出嚟要佢一齊受苦咩!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

chingching_ma 發表於 12-3-24 17:02
佢番左學咪可以搵d pt就到丫囡放學時間ge工黎做lor..
番左學都要俾錢托兒?
到時搵工都係係丫囡學校附近做 ...

借問有咩工會就晒你,個女返學你就返工? 仲要係阿女學校附近,邊有咁完美? 你真係天真! 而家做保安12粒鐘都有9千幾蚊人工,點可能比晒托兒所呀? 家務助理你肯唔肯做?

chingching_ma  我老公個老細一早講左叫我遲d去幫佢手,我已經邐緊同丫囡係果邊搵學校  發表於 12-3-24 17:22

翡翠宮

安室だがな 發表於 12-3-24 17:16
樓主,我囝已經k1啦,我囝讀n班時我就開始揾工,個問題係星期六日唔返得(無人幫幫湊囝返學放學,放假都無人 ...

所以我話佢天真,又要就個女返學,又要近學校,又要搵錢,酒樓C9更都要8-4啦,唯一家務助理就有少少可能,一日做3-4粒鐘,問題係有無人請佢啫!

首頁

尾頁

跳至