使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

puicps0614 發表於 13-1-10 09:53
禁幾耐?d牌係一儲夠3張就禁?有無話1張牌限期幾耐之後就會唔算數?

禾有巧多 ...

頭先殺手解話啦... 無得取消, 無限期.. 一出夠三張即刻收監
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

侯爵府

Jason 發表於 13-1-10 09:53
心心J未夠期入冊喎

我同你都係練習下先啦...

614 早前已經被判號碼啦.... 所以佢要練習下先....
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

侯爵府

Jason 發表於 13-1-10 09:52
當然,追曬會令你今日好開心

我昨夜中途插水.. 都笑到我訓唔著呀.. .hahahahhaah...

重交左個 2013 做朋友 tim

侯爵府

Jason 發表於 13-1-10 09:57
咁禁完30日係咪由第一張閃咭再儲?

呢下野真係唔知啦...

你問下 red nose cat.. 佢剛剛放番出來...

侯爵府

Jason 發表於 13-1-10 09:58
如果Jason比人禁左,有機會係心心J架

我就唔出分身啦...

我唔捨得我條紙底褲呀...

侯爵府

puicps0614 發表於 13-1-10 10:02
今朝走左一個圈喇啵,
你咪混禾去做走地雞

g 唔係個個都做到架...

侯爵府

Jason 發表於 13-1-10 10:03
夠唔夠人地咁多朋友先,識夠2013個好喎

我份人比較串咀.... 又直 wor.. 無咩朋友架....我唔受歡迎架

侯爵府

我想生三個 發表於 13-1-10 10:05
我收多一個可以拜拜

give me 5...

我同心心 j 都有 2 張閃咭

侯爵府

我想生三個 發表於 13-1-10 10:07
乜現在講牟利機構都要收監架咩??

有可能... 要睇下球証點決定啦....

有兩種水果加埋一齊都可能變成近似粗口架....

侯爵府

meow~meow 發表於 13-1-10 11:03
如果係真,我pop上ICAC !!!

點會係真呀.....

作到出來叫人點信o者.... 你話搵政棍打尖上樓就話o者... 八達通.. 關佢地蛋治咩... 最神奇係可以保留到 10 年都唔退色既收據一張...

照計 mtr 應該係用熱感紙出 receipt.. 就算用普通紙, 經過多年收藏都會退色睇唔到啦... 又唔係咩特別証明文件, 唔係用到高技術印o卦!!!

侯爵府

tammy2008 發表於 13-1-10 11:54
做咩原來咁多人為d無謂人收紅牌架 ~

喂喂大家, 得閒多d入烹飪嗰邊, 唔洗長時間, 1個月啦, 俾自己1個月都入 ...

我自從放監之後都無咩出現響單親版.. 四圍游都改善唔到既... hahahahah... 我死性不改架.....

侯爵府

一開始大家都無提過某某既小朋友的不是架啦...

o個位 自己搵交嘈 wor.... 大家都只係擔心某些人拿自己小朋友既不幸去博得其他人既同情心罷了...

唔好比 亂講野啦...;

侯爵府

嘩.. 溫完書 lu....

侯爵府

吹吹下水都無料爆 lu... 希望唔好再有姊妹受害啦....

侯爵府

巧味

首頁

尾頁

跳至