跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

原帖由 sasa612 於 11-3-2 15:43 發表
今晚叫咗阿媽煲花膠湯.....希望有幫助唔駛食d輔助品啦 !!

你飲花膠湯d奶會唔會杰d呀?d人話好易塞,搞到我唔敢飲

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

原帖由 gloomy1115 於 11-3-2 16:01 發表

你係咪用freestyle??

我都想買黎返工用呀, 但而家先買好似好唔抵咁~

係呀!真係好free架.. 哈哈哈..

我就咁諗既, 係就係貴d, 但係一日泵4次,每次半個鐘,夾埋成2個鐘,如果唔可以好好利用時間其實好浪費.. 時間就係金錢.. 如果可以用錢買到時間.. 好值得諗諗.. lunch拿拿聲泵完眠番15分鐘都好丫..

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

原帖由 wyllai 於 11-3-2 17:06 發表
請問咁多位mami有無msn 呀?有的話PM我得嘛....:) 想係MSN 同你地傾計呀

pm左你啦

邊位有msn都麻煩pm畀我等我add埋你地丫~~~

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

我九龍灣番工,住馬鞍山,KT gathering 預埋我呀!

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

原帖由 gloomy1115 於 11-3-13 23:43 發表
sasa, 牛仔小怡, eeie,

我聽日就返工, msn唔到, 好想話比你地知我已經買左freestyle啦, 勁後悔~~!!!勁後悔無早d買!!!!!!!

因為太趕, mommygear果邊又覆得慢, 我係hk搵seller買,貴過美國訂三百幾蚊

o岩o岩泵左半個 ...

yeah!!!都話正野架啦!!!!係咪冇介紹錯先~~!!早買早享受~~你宜家買都唔遲~~ yeah yeah yeah~~

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

原帖由 kikim 於 11-3-15 21:19 發表

你咁快買左喇!!!
真係咁正???? 但3千幾真係好貴喎!!!! 唉, 攪到我心郁郁tim, 但我無打算生多個喎!!!!

睇你諗住餵人奶餵到幾耐啦.. 如果諗住餵到六個月就收工就唔好買勒.. 始終都唔係平

首頁

尾頁

跳至