自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 micsin 於 16-04-07 發表是否

原帖由 bkfans 於 16-04-07 發表
其实係架,張根硕仲“女”,不是我杯茶
走火入魔咁,打扮仲姿整過女人,以前有個李咩(準?)基,有對鳳眼帶對「條條」fing既耳環仲似女人,反而宋仲基唔算女性化。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 月希 於 16-04-07 發表所以以

原帖由 runningma 於 16-04-07 發表
以前睇rm時都有呢種感覺,好細路仔最搞笑係佢做咩都唔掂,比在石話佢究竟有邊樣野係叻嫁
但今次睇 ...
冧女仔掂呀,見佢喺地鐵錫懵智嗰段好好笑,好大胆,懵智應該係佢前輩?

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 ipodbaby_123 於 16-04-07 發

原帖由 bkfans 於 16-04-08 發表
其实宋仲基只係唇紅齿白,不算太娘娘腔。

其实(no offence)好想知,中意果啲“女”型男人的女人,到底係中 ...
我答唔到你呢個問題,女性化打扮既男人唔係我喜好。我比較欣賞big boss身型,唔係睇肌肉係身型修長上闊(膊頭)下窄(腳瘦)成個倒三角咁,其實好多韓星都係咁既身型,好似之前「沒關係,這是愛情」個男一又係呢款身型仲高好多添。

珍珠宮

引用:我反而RUNNING MAN已開始幾鍾意佢好可愛的

原帖由 crystalpui 於 16-04-08 發表
我反而RUNNING MAN已開始幾鍾意佢
好可愛的男生
嗰時仲有baby fat,宜家瘦左高左收哂水咁髮型無咁「嬲幽」好睇好多其實我唔知佢幾歲,拍running man時係咪好細個?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 p_kotone 於 16-04-07 發表張

其实我好驚修眉男人。多年前去日本旅行,滿街男人都修过眉,靓仔的都算,有啲又肥又矮又佬又醜的男人都修哂 ...
好似日本女性出街必定要化粧咁男人修眉我宜家都接受到,但化粧,畫眼線,夾眼蔭毛就真係

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 ipodbaby_123 於 16-04-08 發

趙寅成。佢佢没关系時太瘦(其实係当兵後),你有机会睇假如愛有天意(电影),果時後生同肥啲,仲好睇,佢太瘦 ...
謝謝推介,有機會去睇下先,「沒關係」時既身型我覺ok,我眼中唔算太瘦

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 ipodbaby_123 於 16-04-07 發

原帖由 runningma 於 16-04-08 發表
係呀,mongji早出道過佢,又大過佢,佢都好夠膽一啖錫落去
所以我覺得佢泡妞技巧好高

珍珠宮

引用:宋仲基已經好過金秀賢,我個人覺得。

原帖由 dayedaye 於 16-04-08 發表
宋仲基已經好過金秀賢,我個人覺得。
金秀賢稱唔上靚仔,但我欣賞佢既演技,佢演得出活喺地球3000年嗰種感覺,自信+自我,不過有人覺得佢演得木獨,目無表情

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 ipodbaby_123 於 16-04-08 發

原帖由 TakMei 於 16-04-08 發表
400 年咋
記錯左

首頁

尾頁

跳至