影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

leanna~ 發表於 11-7-11 00:05
呢家人係咪好enjoy有記者圍繞住呢?
分手關屋企人乜事?好似要咬人咁?淨係睇佢地啲回應都大概估 ...

你講得啱分手關屋企人乜嘢事?咁點解CK分手就分手啦,做乜要拉埋人屋企人來講,所謂先"聊"者賤。
另外,邊個ENJOY俾記者圍多D,係唔係應該係嗰D喺公開場合主動同記者報料話分手,跟住又上無線節目/上週刊做專訪話自己可憐嘅人?

caramelpudding  同意~ 仲要口供又夾唔到  發表於 11-7-11 11:29

侯爵府

小詠 發表於 11-7-11 09:07
我明白ck 心情.....我以前都好似佢咁有個拍了多年既男友, 又係男既幼稚, 咩都聽晒爸媽話, 佢爸媽又是當我透 ...

咁你咪正常囉,起碼你唔會用咗9年嘅時間,重要呢9年時間係要同你話好難頂嘅男朋友屋企人一齊住,CK嗰D咪唔正常囉,正常人點忍到9年?

小詠  我又無同人地同居呀, 我覺得咁唔係太好, 和老公拍拖都是分開住  發表於 11-7-11 12:35

侯爵府

BabyChristy 發表於 11-7-11 10:31
點評991129 施明係半個鬼婆 發表於 1 小時前

半個鬼婆?? 寫得到咁多中文字,但連相處左9年的"半個心抱" ...
平時都係叫名多,有幾何要真係寫個名出來,寫錯有乜出奇?

侯爵府

VKwan 發表於 11-7-11 11:03
佢好多錢黎供養男家?佢係紅星咩?!佢唔洗買胭脂水粉咩?唔洗用錢咩?至少已經儲到幾個物業既首期仲有閒 ...

男家衰衰哋都叫做住九龍塘,D樓唔平,亦都有錢供對仔去外國讀書,重有請工人,喺咪真係窮到要CK貼?? 我唔係好信囉。反而CK咁多樓要供,又唔係咁多劇拍,佢就真係要慳住使。

caramelpudding  佢唔係住人屋企邊慳到咁多  發表於 11-7-11 11:35

侯爵府

回覆點評
小詠 我又無同人地同居呀, 我覺得咁唔係太好, 和老公拍拖都是分開住

所以我咪好懷疑CK係咪真係可以咁能人所不能,簡直超越一個正常人可以接受嘅程度囉。你唔係同你男朋友D屋企人住都頂唔順啦,更何況佢係要日對夜對,重要對足9年? 人哋係咪真係對佢咁差,佢自己心中有數啦。

首頁

尾頁

跳至