單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我又黎攪事

eric哥哥,
你做咩踢爆我? 我上來真係有企圖架..我成日tun pot 上來因為我有.."少少鐘意左你地囉...!" 係你,你,你,你重有你呀,哈哈哈哈..我既企圖係跟大家做朋友,你地成班都係我空氣中既好朋友,大家一齊攪下笑咪好囉,將心中既悶氣,唔開心講晒出黎咪好囉,做咩攪到咁唔開心遮…

樓主,你係咪收到點不明來歷既pm先會有咁既post呀,如果佢講得好衰叫版主block鬼左佢既言論啦,唔好攪到大家都唔開心啦,

死啦,頭先我幫人改晒花名添,容咩易又會比人話我架..
好驚..

原帖由 eric5354 於 10-3-19 17:23 發表

你使唔使呀,:;pppp:

不如大家選出五大中蕉機會率最高

的五大單親爸爸名單啦。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

仁兄,都叫你唔好飲咁多啦,明明有五個"你"係度啦..!

重有

大家唔好咁啦,大家都係講"蔬果人"遮...對佢講既野,覺得唔妥咪唔回應囉...佢講野野古古怪怪,我過年前都有收到佢PM叫我出去呀,我係少年警訊會員,我知點做..hehe...各位媽咪小心點啦....

原帖由 酸棗仁 於 10-3-19 18:52 發表

做乜你又係唔提我個名, 而且, 仲係得四個'你'字, 明明我數到有五個疑犯的嘛......哦....你想暗示d咩先?

子爵府

緊係緊係,無仁兄你,我點緊開聲呀?

喂, 切洋蔥記住批左個頭去呀..

aiya,我重係公司做到隻野咁呀,你重問我煮洋蔥炒蛋?有無攪錯,留番d比我啦...!

原帖由 酸棗仁 於 10-3-19 19:39 發表

嘻嘻....原來你....重有我.....哈哈!

煮梗飯, 順便一問.... 我想問洋蔥炒蛋, 會唔會好鹹架?

子爵府

唉,維豬豬,

唔係我靚,係我係度傻下傻下, 咁咪比人以為我真係傻架囉...haha..不過好彩我有睇警訊..

仁兄,
洋蔥個頭就緊係咸啦,掉左去啦...

原帖由 維豬豬 於 10-3-19 20:01 發表

做乜佢唔pm我叫我去街呀.
我都話我唔夠你靚啦......

子爵府

嘩..eric哥哥,
你夠竟係訓醒定4點鐘先訓呀,咁晨早既?我個時重同周生跳緊舞wor..haha..講笑遮,唔好介意..

ok..先變面(變番個正經樣先)上得來呢個post既人我相信都係想找知音人,希望找到一班同路人互相傾訴下,開解下或者關懷下咁...大家都係經歷過傷痛或者經歷緊傷痛,所以我唔希望大家再為其他野唔開心,咁我咪出黎緩和下點氣氛囉…話掂我都唔怕醜又唔知死既..重傻下傻下..hehe..

重有,我叫 moon moon ee..或者有個新朵"開超市" haha..

原帖由 eric5354 於 10-3-20 04:08 發表

月亮小姐:
你唔係攪事,你係想氣氛好D唧!

多謝你,同埋唔該曬。男仔講野太硬,

所以,上帝製造左各位有智慧的女仔。

子爵府

喂喂喂..大家應該多謝我咁勇敢抽出"蔬果人"出黎wor..重有同兄既一唱一和"洋蔥炒蛋送菜篇"呢..aiya..我一陣間出街都好驚....hehe..

算啦,呢件事到此為止啦,change topic, please..

原帖由 wayso 於 10-3-20 11:50 發表
版主,唔好咁啦,有口難言先最慘呀,今次目標係d媽媽,你當然係提點女士啦,調轉都一樣提點男士架嘛,我地明架

子爵府

hehe..多謝多謝

原帖由 wayso 於 10-3-20 12:31 發表
我一早讚左你醒目架啦 ,係呀,要食洋葱炒蛋記住唔好買爛心嘅"洋葱頭黎炒"呀

子爵府

緊係緊係,無你點唱雙簧呀,明天小妹出差一星期,你獨唱啦..睇住我班姐妹呀? 有咩騎呢怪...albert yip出黎蛤佢地...就炆埋佢加"送"啦..hehe..

原帖由 酸棗仁 於 10-3-21 01:49 發表

吓, 又關我事? 我今晚煮 火煵炆蘿白 喎, 各有關人事, 速閃!

子爵府

hehehe..又多謝過你先..

希望你因為工作先咁夜訓,我成日比人話我唔願訓,掛住上bk..hehe..但如果唔係就唔好咁夜啦,保重身體..

嘩,十二年前講起咪要講三年? 算吧啦..eric兄,過去既就由它過去,展望將來,過番點開心既生活就得啦…

原帖由 eric5354 於 10-3-21 02:39 發表

係呀,李家醒伯伯都係四點起床去深灣打GOLF架,

佢醒左,我未瞓羅。

嘩!ee 叫唔出喎,你這麼年青。
(比起李家醒先生。 

係呀,我好多野要傾訴架,

要從二十年前,開始講起。。。

從前。。。。 ...

子爵府

sallytamsh

其實我地都係估估下..都唔知蔬果人是男是女架?但我都驚佢自此會變身,變做.."動物人? 花果人? 超人? 哈哈哈..重之大家小心點啦,

原帖由 sallytamsh 於 10-3-21 01:35 發表

moon_moon,
我見到你同仁兄的對話, 先猜到那人是誰......
我見到他出的POST, 我一直以為他是女人......原來他是男人?

首頁

尾頁

跳至