美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

hillken 發表於 12-4-13 22:18
Amazon $333也連兩盒gel 各50 ml. 今晩做了臉,未有很神奇地firm左,但白滑左部機設計ok, 若停留在 ...
Stop 話每次相隔48小時, 連續6-8星期, 之後只可每2星期1次作保養. 係咪6-8星期後覺得仍需改善都唔可以每隔48小時做1次?? 你覺得用成點呀, 我都好想買嚟試. 有無人試過用幾個月後認為效果好? 可唔可以講吓用後感 ? Thanks.

男爵府

環保接龍勳章

mmpo 發表於 12-6-11 09:51
唉.....我係currentboby訂左成個月仲未收到,delay又delay,已send email追佢地,如果再收唔到,我可以點做呀?? ...
我都同佢訂, website 話1-4 working days, 但1星期後通知delay約10days 但會多送after cream, 我要佢多送支 preparation gel or cancel order. 佢送貨時共多送了preparation gel + after cream. 雖然共遲了約兩星期, 但多了1 set cream 都算有着數.
你email 同佢complaint 要佢送多支preparation gel 唔係就cancel, 佢多數OK. 同我聯絡個sales 亦叫Sophie.

我用了3次middle power, 覺臉有D緊, 隻手明顯少D紋同白滑D.

男爵府

環保接龍勳章

mmpo 發表於 12-6-16 10:57
我LAST要25日左右才收到,送多個AFTER CREAM俾我,仲REFUND番HKD37X.XX俾我
咁咪好抵. 點解會REFUND錢俾你?? 係唔係VAT refund?? Refund D 錢可以買多set cream. 遲少少收貨都有D着數.

首頁

尾頁

跳至