自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 【王子變青蛙】續帖(3) + "183 Club - 媽媽fans支援會"

麻煩晒八月妹妹

大宅

Re: 【王子變青蛙】續帖(3) + "183 Club - 媽媽fans支援會"

佢地6/10今晚會由香港坐飛機返台灣, 去送機有機會見到阿明架~

10/3早上CX463班機早上八點到香港
10/06晚上CX462晚上回台灣 (時間2255)

大宅

:-( 係咪要成為會員先投得架?? 我選晒之後佢叫我填會員資料, 但我都未申請, 係邊到申請呀?? :-(

大宅

各位, 知唔知道 183 幾時黎香港宣傳演唱會? 好想見到紹偉啊!

大宅

我尋日買左東方茱麗葉, 睇完話你知, 嘻嘻

肥寶寶 寫道:
還有『我們結婚吧!』都ok架!

[quote]
常滿 寫道:
請問大家再有沒有好正好睇既台劇呢???請提供資料!!謝謝

有不過不是他們做, {{深情密碼}}, 由仔仔 / 許志安 / 連心,
我覺得好好睇.
[/quote]

大宅

我已經預左請半日假去排隊買飛, 希望能夠最近距離見到佢地, 諗起口水都流呀

christy<mama 寫道:
KY2004:
係咪肯定架,你到時買票記得預埋我,唔好留左我呀

[quote]
KY2004 寫道:
[size=large]tvb周刊話183club係1月24日紅館開演唱會!
[/quote]

大宅

我都想知個 fans club 網頁呀

大宅

嗚嗚嗚, 有冇我份架? 我好像已經脫節了, 唔知 fans club d 野, 又唔知 fans club 網頁, 嗚嗚:-(

christy<mama 寫道:
咁多位你地好!演唱會我約定你地啦!

大宅

May,
Would you please check PM, many many thanks!

大宅

今天看報紙也有提到 183 在二月份 book 了紅館檔期

KY2004 寫道:
[quote]
yeeli 寫道:

有消息正實 183club 一月份的演唱會檔期,,
巳改由一名韓國歌手開辨演唱會了,,
但 183club 會否100%於二月份開辨演唱會呢?
日期仍未確實...

:-(
[/quote]

首頁

尾頁

跳至