自由講場

跳至

首頁
12345...28

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 kitty0502 於 08-11-24 09:49 AM 發表
你如果打佢細佬,佢可能會唔彩你成日

都唔會架, 我 C6 好鬼緊張我架..... 有時放工夜佢怕嘈醒我令願做廳長.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 dincat 於 08-11-24 10:06 AM 發表

自己去睇啦
睇多幾次, 你會忍唔住即買

魔鬼......

珍珠宮

原文章由 bonnie_chan 於 08-11-24 11:30 AM 發表
請問有冇人用過princess 呢部, 有冇意見

我都有睇過呢部不過功能無其他牌子咁多, 同埋係由頭整到尾, 好似唔可以分開只做搓麵團.

[ 本文章最後由 catjeffcat 於 08-11-24 11:49 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 Sania 於 08-11-24 11:46 AM 發表
除咗象印, kenwood 好定萬能牌好 d ?

果時萬寧換購萬能牌幾錢 ?

邊部機好真係唔知, 我唸唔會有人一齊有晒咁多部......
萬寧印花換都要比幾百蚊..... 不過唔記得左幾 $ 好似都要起碼要三百幾以上

珍珠宮

原文章由 kayingivy 於 08-11-24 12:01 PM 發表
吉記好似呢幾日開始週年大減價呀,係瘋狂果隻呀

唔係.... 好似應該係上一兩個月做完左, 就係我話見到萬能賣 $500 個次, 昨天係屯門都唔係好覺多人, 我覺得而家個邊人流小左...... 隔離連住的商場都人小左, 只係有吉仔個場先多人 D, 但比起以前都係明顯小人左......

[ 本文章最後由 catjeffcat 於 08-11-24 12:07 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 kayingivy 於 08-11-24 12:16 PM 發表

唔係呀,每年11月最尾幾日至12月頭,好似得幾日架咋,噚日未開始做,我好記得,因為我伯娘係11月尾生日,咁岩有年同佢行開吉記,就因為有大減價,買咗個手袋俾佢,仲有,我識日係吉記做推銷員,佢都話係來緊呢幾日開始 ...

哦.... 原來係咁.....咁下星期要去睇下有無得平先.... 因為昨天我都有買嘢都無折.

珍珠宮

原文章由 Sania 於 08-11-24 12:19 PM 發表
吉記就算瘋狂大減價電器都係9折或9.5折. 除非有一兩樣特別平. 但衣服就真係連減咗價都仲有 8 折.

如果萬能好似上次咁做咩商品價 $500 我都會即買, 我仲有張 $100 現金卷未用再折埋就抵啦..... 咁計就三百幾蚊....

珍珠宮

原文章由 Sania 於 08-11-24 12:29 PM 發表
咁 $500 之後仲有冇折 ? 就算95折都係 475. ok 喎.

唔知呀.... 不過我仲張現金卷係我阿哥比我, 所以買埋都三百幾....
有人話 the best 都做緊特價五百幾

[ 本文章最後由 catjeffcat 於 08-11-24 12:46 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 wing_so 於 08-11-24 12:33 PM 發表

e....甘我一陣去睇吸塵機先,同埋我想換個濾水器

不過你打去問下先啦..... 如果唔係就白行一次...

珍珠宮

del.

[ 本文章最後由 catjeffcat 於 08-11-24 13:20 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 Panda-Z 於 08-11-24 12:46 PM 發表

一陣順便幫你look look

最緊要問埋有吉仔咭仲有無折.

珍珠宮

原文章由 dincat 於 08-11-24 12:47 PM 發表
今日係11月24日喎

對唔住呀.... 睇錯左呀..... 空歡喜一場.....攪錯左呀.... 過左啦....

珍珠宮

原文章由 Panda-Z 於 08-11-24 12:57 PM 發表

吾緊要啦, 我e幾日仲係放緊假, 今日預左落去行街街

但係攪到大家鬼咁開心, 而家就......

珍珠宮

原文章由 JojoB 於 08-11-24 01:01 PM 發表

好似寫住送麵包刀(原價$63) 及 麵粉一包

攪錯日期.... 已成過去.....

珍珠宮

原文章由 dincat 於 08-11-24 01:46 PM 發表

末來大把機會,仲有
聖誕大減價
新年前後大減價
成日都減啦

我係要萬能做番 $500 + 95折再用埋我張 coupon 1/24 前.....

珍珠宮

原文章由 wing_so 於 08-11-24 02:04 PM 發表

he~一於聽日開工整...

煩小樣就好啦.... 睇清楚幾時去註冊呀....

珍珠宮

原文章由 月希 於 08-11-24 02:07 PM 發表

你地係hk就好啦..我係澳門只有買貴野...或者買唔到野

你唔係話都會過吓黎咩?? 其實過時過節都實有減價....

珍珠宮

原文章由 Sania 於 08-11-24 02:23 PM 發表
我同事個朋友最近買咗 TAFEL 既焗爐, 送咗部萬能牌麵包機, 佢問我係咪想買, 佢話佢朋友都唔想要, 因為屋企無位擺. 咁我又 15/16. 唔知佢想賣幾錢

諗咗一陣(唔好意思諗 ...

咁都四百買啦..... 都唔知吉仔仲會唔會做 $500 呢個價..... 如果唔做點折都唔會咁平除非賣陳列品.

珍珠宮

原文章由 Sania 於 08-11-24 02:37 PM 發表
我都想買萬寧 $49, 不過無哂. 而且 $4XX 呢個價錢我都會買東菱部OEM(不過 c6唔讚成). 我想用同等價錢如果買到全新萬能牌, 又有保養, 我覺得都 ok. 等緊佢覆.

...

$49 可能係有問題架喎.....

珍珠宮

原文章由 Sania 於 08-11-24 02:53 PM 發表
$400 成交咗 有一年保養. 明日有機攞.

你仲有無 fd 想放左部機呀?? 我都想接.....

首頁
12345...28

尾頁

跳至