跳至

首頁

尾頁

男爵府

我諗要book位時事先同餐廳講定,好幾架BB車唔講得笑
成人每日應進食400g蔬果

男爵府

6月27日(日): melodyy
7月3日(六): melodyy, gemini, mayling, 卡卡媽, kwhyfung
7月4日(日): melodyy, mayling, 卡卡媽, kwhyfung
7月11日(日):melodyy, gemini, mayling, 卡卡媽, kwhyfung

我都覺得樓上cafe包場或有冇媽媽住既地方有會所可以book房包場好D
咁多BB咁多BB車,一般餐廳都未必安排到。

男爵府

原帖由 tiggerkitty 於 10-6-22 18:06 發表
你地冇人帶老公出席?咁我唔使去啦!一個人實搞唔掂,我要睇情況先報名~~before deadline
我都想叫老公黎
否則一個人實唔使食野,淨係抱住隻B就乜都唔使做
叫爸爸們黎幫手影相都好呀(雖然我C6唔太想黎)

男爵府

不如去其他區(eg 產前產後)開post問下其他前輩媽媽佢地gathering去邊度搞?
19個BB實在好多呀
好想睇下佢地一齊講野一齊喊一齊笑場面會有幾壯觀

我老公當日都可能會黎

男爵府

原帖由 waikat903 於 10-6-28 14:54 發表
係啦,你地有無唸住去酒店tea buffet?
我大仔0801個陣攪過一次,
我頭先都打左去尖東富豪問.上次試過都幾好,
初步資料:
11/7,
最少30-40大人,我見而家都有廿幾人啦,
價錢138+10%(同區已經最平),
有function room,d ...
有function room 又幾好wor 最緊要夠地方坐得舒服
價錢都OK

上面o個個可以包場玩好似playgroup場地既地方都好,但我諗等BB再大D識坐識爬先去一齊玩開心D

男爵府

原帖由 carcarb 於 10-6-28 21:58 發表
HeiHeiLo, Karengkl

你地1個or +老公? pls advise.
carcarb, 我老公都會黎呀

男爵府

原帖由 Annebe 於 10-6-29 21:08 發表
我選尖東富豪酒店,

因為酒店service好D,最重要是如有意外或火警疏散會容易我哋有咁多BB如果樓上cafe會唔係太安全,現在最重要是BB安全

一言驚醒夢中人
今次真係好多人,酒店好D
至於邊一間,我冇所謂

男爵府

原帖由 carcarb 於 10-6-29 22:35 發表
不如o甘喇,場地暫定尖東富豪酒店,我都收到佢email o左d details俾我,報o左名既mami先PM 個網名,真名,e-mail address,落實出席人數(酒店3歲以上都要收全費)俾我,我build up o左個contact list先.

$138+10%只係包coff ...
但如果改日子又未必有咁多人 (40人)
就算改遲一兩個星期,重新問返咁多個媽媽得唔得閒其實都幾花時間,由重新問到落實收齊deposit,時間可能都差唔多緊逼
我就快考試,今次幫唔到手,有D唔好意思~~

Please check PM

男爵府

原帖由 loveannis 於 10-6-30 19:12 發表
我仲未收到carcarb既email,唔知你地匯左錢俾佢未呢?我都想快D 過數confirm出席啊。
我收到tiggerkitty既email, attach左一個excel file, 入面有入數資料

男爵府

原帖由 loveannis 於 10-7-1 02:09 發表

我無PM email俾tiggerkitty啊,但有PM carcarb啊,我需要聯絡tiggerkitty嗎?
我都冇PM tiggerkitty架, carcarb四小時前又send左contact list俾大部份已PM資料既媽媽,我見收件人上面有你既email
或者你再check check?

男爵府

我見158 既menu英文寫included 1 glass of soft drink or chilled orange juice, 中文寫已包括一杯汽水及橙汁,應該英文先岩?

男爵府

原帖由 loveannis 於 10-7-1 02:20 發表

我有收到carcarb既PM,但我唔見有attach file啊,你收到佢send既email定系PM啊?

PM 可以attach file的嗎?
email

男爵府

原帖由 loveannis 於 10-7-1 02:22 發表
噢 我收到啦,原來系擺左系垃圾郵件果度,怪唔得頭先check唔到啦。thanks
send俾1x人就去左垃圾郵件啦

男爵府

原帖由 bee716rb 於 10-7-11 22:15 發表
今日真係好開心呀,識到好多bb同爸爸媽媽,仲要多謝喜喜 既爸爸媽媽幫我睇住謙謙,等我有得去偷食...
謙謙好斯文乖仔呀

多謝carcarb, annebe, melodyy, tiggerkitty同其他幫過手既爸爸媽媽
多謝大會攝影師
今日好開心呀!!

喜喜好得意可愛, 頭髮好濃密
卡卡同我盈盈玩得好開心好熱情
謙謙好乖仔好friendly, 人人都抱得
朗朗好重量級呀! 抱起黎好聚手, 但都好親切, 同佢講野就笑。哥哥lok lok好乖巧伶俐, 食野又乖, 又有禮貌, 教得好好呀! 第日盈盈有lok lok咁乖巧我都心滿意足啦
倬霆腳仔好肥美
浵浵真人同相一樣斯文靚女
蟲蟲其實都唔瘦呀, 蟲媽唔使太擔心
証証有爸爸既靚仔, 媽媽既斯文得體
仲有好多靚b仔俏b女(多到我記唔哂d名)
大家既bb都好熱情, 第一次見面就拖(其實係捉)手手, 錫(其實係食)手仔, 擁抱(其實係想摸摸), 傾計
盈盈興奮到對咁多位bb飛擒大咬, 真係失禮
今日真係好開心, 下次再見面一齊玩

首頁

尾頁

跳至