跳至

首頁

尾頁

大宅

我提議尖沙咀假日酒店下午茶,有好多款haagen-dazs雪糕食~1500-1700~每位$118加一~中銀或恒生信用卡有85折~

野食OK咖,不過2hrs可能太短

大宅

6月27日(日): melodyy
7月3日(六): melodyy, gemini, mayling, 卡卡媽
7月4日(日): melodyy, mayling, 卡卡媽
7月11日(日):melodyy, gemini, mayling, 卡卡媽

大宅

邊度有樓上cafe?
知唔知其他月份媽媽系邊度搞party?我地可以參考下。

大宅

點解無左7月10日(六)?

大宅

***時限6月26日深夜12點***

我地set個呢個為最後期限來定日子吧。
時限一到,看看以上列出的日子哪一日最多媽咪得閒,就確定那個日子,因為cafe不能太遲book。***

大宅

直至而家:

6月27日(日): melodyy

7月3日(六): melodyy, gemini, mayling, 卡卡媽, kwhyfung, kaka25, carcarb(PM), christy (PM)

7月4日(日): melodyy, mayling, 卡卡媽, kwhyfung, mameyan, carcarb, christy,bee716rb

7月11日(日):melodyy, gemini, mayling, 卡卡媽, kwhyfung, mameyan, carcarb, christy,bee716rb, eeliz

大宅

原帖由 tiggerkitty 於 10-6-22 18:06 發表
你地冇人帶老公出席?咁我唔使去啦!一個人實搞唔掂,我要睇情況先報名~~before deadline

我帶老公同奶奶出黎啊~~~

因為我都系自己一個搞唔掂啊,真系無鬼用。

其實我都系想我奶奶出黎知道多D揍B既知識,因為平時佢揍開。如果你地平時系比父母揍,其實帶埋佢地出黎都好咖。

大宅

原帖由 siufung 於 10-6-22 23:02 發表
我要問下老公先.....
佢未必想黎, 但又肯定唔比我單拖去....
唉.....

siufung,希望你可以黎啦,我好想見下你堅強既女女啊。

大宅

暫時好似系7月11日(日)跑出喔。

我地都要開始決定下地點至得啦。

大宅

原帖由 melodyy 於 10-6-25 09:02 發表
好野! 夠15人可以包場了!

應該唔止15人啦,計埋D BB同埋爹哋們,多過30個添啦。

大宅

好啦,時間過左6月26日晚上12:00啦,
最多日系7月11日(日),咁我地就決定呢日啦。

由而家起,我地決定下去邊度聚會啦。

大宅

gemini呢?去左邊度啊?

7月11日(日):melodyy(+老公), , gemini, mayling, 卡卡媽(+老公&奶奶), kwhyfung, mameyan, carcarb, christy,bee716rb, eeliz(+老公),Kat, vivib(+老公), Jamie_gd, Mandy, sweetbaby(+老公),holunma(+老公), dotai (+老公) ,garbobilly (maybe+老公), happymum09(maybe+老公), tiggerkitty (+老公)

大宅

原帖由 carcarb 於 10-6-28 16:49 發表

welcome,我地都未訂場地.
我好想見下你個巨bb.

你1個or +老公?

巨型BB,哈哈哈,好想見下啊。

大宅

原帖由 Annebe 於 10-6-29 21:08 發表
我選尖東富豪酒店,

因為酒店service好D,最重要是如有意外或火警疏散會容易我哋有咁多BB如果樓上cafe會唔係太安全,現在最重要是BB安全

我贊成啊,去富豪都好啊,其他酒店都ok,但時間唔多啦,要趁早決定。

大宅

原帖由 melodyy 於 10-6-30 08:04 發表
真係要快d先得喇!我諗唔好改時間喇!有意既媽媽盡快入錢比carcarb,今個星期六之前,否則就當不參與論. 大家先將info send 比carcarb, carcarb 再PM or send email比我地通知我地個account number咁啦!會唔會迅速d? ...

贊成啊,我已經PM carcarb我既details,希望儘快入錢confirm今次活動啦。

大宅

原帖由 金金@2003 於 10-6-30 14:07 發表
sorry, 原來果日呀女要返補習, 如果tea buffet, 我應該吾得

見唔到巨B添,好可惜。

大宅

我仲未收到carcarb既email,唔知你地匯左錢俾佢未呢?我都想快D 過數confirm出席啊。

大宅

原帖由 kwhyfung 於 10-6-30 20:04 發表
我收到tiggerkitty既email, attach左一個excel file, 入面有入數資料

我無PM email俾tiggerkitty啊,但有PM carcarb啊,我需要聯絡tiggerkitty嗎?

大宅

原帖由 kwhyfung 於 10-7-1 02:16 發表
我都冇PM tiggerkitty架, carcarb四小時前又send左contact list俾大部份已PM資料既媽媽,我見收件人上面有你既email
或者你再check check?

我有收到carcarb既PM,但我唔見有attach file啊,你收到佢send既email定系PM啊?

PM 可以attach file的嗎?

大宅

噢 我收到啦,原來系擺左系垃圾郵件果度,怪唔得頭先check唔到啦。thanks

首頁

尾頁

跳至