親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:candyPo 的帖子

我同你一樣打算7aug包車由sentosa festive去新山KSL,之前問過要Sd$155+sd20聖淘沙入閘費,我同你一樣book10人車,我7大兩小,昨天再問多一次睇吓會唔會平的。我諗我都要搵定第二間,有其他包車share埋俾我!(我之前問的是Fion)

大宅

回覆:kpbb 的帖子

係呀,考慮吓先,諗住一齊坐開心啲,過關時下車伸吓腳去吓厠所也不錯,下車過關耐好多?

大宅

回覆:萱萱娃娃 的帖子

請問$180坡紙是來回定係單程?

大宅

回覆:candyPo 的帖子

另一間,Eric覆由於long holiday(7/8-11/7)來回程要Sd$400,10人車!travel delight 未覆,你搵到包車味?

大宅

回覆 candyPo 的帖子

嘩平好多, 先頭見咁貴, 仲諗住自己坐巴士過關, 現在可以考慮吓, 是10人VAN? 還是7人車?由於8月7-9號是假期, 我驚好多人過關, 想分兩架7人車, 不用落車過關, 應會快一點.

大宅

如果是七座的MPV, 即七人私家車, 也不用落車過關, FION話的.

大宅

回覆:queenmiffy 的帖子

Travel delight兩程也遲?遲多少?你多少人坐?是坐什麼車?7坐?5坐?van?是否需要下車過關?太多問題,不好意思!

大宅

回覆:patajojo 的帖子

怎樣聯絡他goo?whatsapp?冇email?打長途?

大宅

回覆 patajojo 的帖子

請問咭片上有4個號碼, 你用邊個WHATSAPP佢? 謝謝.

大宅

回覆:patajojo 的帖子

明白,唔該晒!

大宅

回覆 ckyhappy 的帖子

多謝分享, 我都BOOK咗亞GOO車.

大宅

咁你BOOK咗車味?

大宅

一部MPV可坐七人, 亞GOO只有三部7人MPV, 我7大2小, 也BOOK了2部MPV, SD$70一程一部, 兩部來回共SD$280. 希望過關不會太多人, 因AUG07-09是當地星馬人假期. 但我下午去, 下午返, 去程去完ZOO先去, 回程去完LITTLE BIG CLUB先返, 小朋友細, 下午最好讓他在車內睡覺. 亞GOO說本星期有好多香港人WHATSAPP佢.

大宅

回覆:szenam 的帖子

Legoland門票未研究邊到訂抵,上官網提前預訂有8折,最穩陣,即場買,用反斗城優惠券有7折,但怕多人排及full咗,用粟米片有65折,要即場買,另可比較travel delight,要在當地交收,及travel Asia care在香港買,下一部才研究。不是同USS一樣4歲先要飛,同其他jm講,好似冇人理及當地人覺得咁細個買飛是浪費,我個剛夠4歲,諗住吾買,再睇吓先!

大宅

回覆:PINK2007 的帖子

是呀,book咗兩部7人Mpv,來回,會住ksl兩晚!

大宅

回覆:szenam 的帖子

上反斗城網頁編coupon,不知需晤需要帶星咭,最緊要coupon,應是即日,如果可以用coupon預售,搭jm買也好,下個月睇清楚coupon or send email 問吓先,有結果再通知

TT168    發表於 13-5-8 15:13

大宅

回覆:hopeeee 的帖子

我估Goo冇大車,他說他有三部7人車,我去時是下午 ,及long holiday,怕多人,加上小朋正午睡,揀7人車應會快的及好啲

大宅

你係咪住ksl?, 我第一天去埋動物園先去ksl酒店, 第三日去little big club唔去hello kitty land及outlet, 因兩個仔, 9號返到新加坡諗住去埋gardens by the bay. 相信係legoland會撞到你, 但都好多香港人. 你的travel agent包車多少錢?第一天下機我也會包車去sentosa, 問咗13人van, 應該同2間的士差不多價錢.

大宅

回覆:Okaya 的帖子

正常過關一程sd$70, 由,legoland返ksl約馬紙rm$50一程,馬紙同坡紙差好遠!

首頁

尾頁

跳至