興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

oldmongtung 發表於 12-8-17 14:10
回覆 rubyplk 的帖子

我唔係想指責你, 但d bb 好慘
我講得出預左比人話, 我知我唔岩,
但係到依家已經係8~9年, 仲有用MA???

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

Kellyfai 發表於 12-8-17 12:43
之前有網友講開動物!我又想起一單野!話說幾年前,我接過一單先人係一個三十幾歲嘅女人,在我公司設靈,嗰 ...
其實好感人

水晶宮

pomanlife 發表於 12-8-17 15:00
比著我一個人真係怕怕, 幸好見嗰d都係同"人"無異.

有一年重陽嗰日, 同c6夜媽媽出去, 唔出唔得, 因為外國有 ...
地都係搭車啫, 唔緊要~

我其實都想睇到, 只係FEEL唔知係唔係真..............
我細細個已經睇到一個個圈, 大左睇先知呢D叫能量圈, 仲有間唔FEEL中到, , 不過自從學左動物傳心術之後, 就感覺重左

水晶宮

pomanlife 發表於 12-8-17 15:02
有用, 識個親戚廿幾年先黎搞都有用, 不過嗰個係佢同佢c6既.
唉.... 我都唔知點解食住藥都有咁多次, 我知道仲有一次, 係自己小產左, 只係勁M痛咁

我都感因, 仲可以生到2個

水晶宮

janeclare_leung 發表於 12-8-17 15:24

乜野係動物傳心術呀??
其實都係用第六感去同動物溝通, 我知好多人都話呢樣係假既,
但係我真係溝通到, 唔係次次得, 但係都叫做有感應,

好似好多法科咁要學冥想,

我自己衰, 學果時叫每次溝通都要做D野保護自己, 但係我就無做, 咁樣會好意比D唔好既野入侵.

水晶宮

pomanlife 發表於 12-8-17 15:29
替你感恩
SORRY......

我都覺怪怪地........... 原來真係錯字

pomanlife  唔梗要  發表於 12-8-17 15:48

水晶宮

pomanlife 發表於 12-8-17 15:28
c6成日同我講, 如果見到野唔好講俾佢知, 但有一次, 同佢去睇樓, d野勁到3個人都一齊feel到.

嗰次我, c6 & ...
唉................. 就算查過都唔一定架, 好似之前BK 位JM, 睇完有野, 查過都係無

pomanlife    發表於 12-8-17 15:59

水晶宮

Haz-mama 發表於 12-8-17 15:53

東北位唔可以放鏡?? 我以前間房對住東北位放咗塊鏡, 之後, 瞓覺成日都feel到好嘈, ...
東北係鬼門關.

水晶宮

GLADYS小星星 發表於 12-8-17 16:08
風鈴唔係容易招阿飄咩
我都係咁話, 不過C6話呢個開過光, 唔怕WO, 佢仲覺得叮下佢會清到野,
我為有信佢, 佢細細個果時有天眼, 我見親都係唔好既野, 無理由唔信佢啫................

水晶宮

GLADYS小星星 發表於 12-8-17 16:20
你老公有天眼應該見唔少喎,我朋友兩姐妹都有,講過好多恐怖嘢。
天眼只係見到神佛, 果時好細過,
因為咁, 仲有個道家既C FU收左佢做契仔, 但係已經無再搵果位C FU, 唔知幾時佢都無再睇到神佛,

有次見到個C FU, C FU已經唔認得佢啦

水晶宮

長毛免 發表於 12-8-17 17:16
你學左動物傳心術之後
知唔知當動物去左
可以為佢做D咩呀
因為我唔係次次成功, 但係我都想試下, 你唔介意既, PM我兔兔名同性別, 但係我要一個安靜既環境, 即係仔女瞓晒先,

因為動物既思想好簡單, 佢地未必知乜野叫頭7, 又或者我未有咁好功力問到佢, 總之你批准既, 我會試下.

水晶宮

Lego.C 發表於 12-8-17 17:48
有無睇近排既怪談
異秀戰??

521    發表於 12-8-28 17:12

水晶宮

pomanlife 發表於 12-8-17 16:23
你地講起, 我醒返起, 我細時住過間屋既房係東北位, 真係晚晚半夜2,3點就好似街市咁嘈, 晚晚俾d聲嘈醒, 到醒 ...
我家下間房都係,
早2日勁嘈, 不過又唔係晚晚, 呢D日子特別有野啫

水晶宮

JennyChiuKaYee 發表於 12-8-17 19:33
我個櫃都有鏡喔,系櫃的趟門出面,鏡上面佈滿雕花,但我個櫃系間房向北位置,對出系座山有個廟添,咁有無問 ...
北應該無問題, 我都係聽番黎咋, 東北就極陰, 西北係極陽.

水晶宮

happytoge 發表於 12-8-17 18:23
我都試過,有一晚我喺屋企食M記啲雙層火腿包。明明我係食左一啖,之後見到第一塊包消失咗,我冇將第一塊包 ...
ER........................ 唔係唔信你, 不過M記果個係雙層芝士漢堡, 入面果2塊唔係火腿, 係漢堡扒, 係牛肉黎既, 唔係攪錯

水晶宮

Lego.C 發表於 12-8-17 19:29
係呀。有時都覺得好恐怖。其實係咪真係禁堅

反而我感覺唔大, 可能見到2個主持個樣, 我睇到想笑

有無睇恐怖在線果個, 有次去東涌靈探, 我見到好多野, 未睇到野果時, 已經好有壓迫感mg:" />

水晶宮

長毛免 發表於 12-8-17 20:52
多謝
有心
我上次狗狗又係走左無耐, 我竟然見到屋企有隻黑貓, 我屋企2隻都唔係黑色, 仲有我見到果隻貓貓好瘦, 一跳高就唔見左, 我唔知代表乜野

水晶宮

pomanlife 發表於 12-8-18 11:23
但我搬返同一條街,窗向位置唔同,又唔覺條街咁猛喎
所以就係方向問題囉
琴晚我都好似有D野, 瞓到半夜無啦啦醒左好暈作嘔, 唔係冷親果種

pomanlife    發表於 12-8-18 16:32

水晶宮

ivyko 發表於 12-8-20 00:14
老公P.5時去DAY CAMP(18鄉), 佢同幾個fd走去探險,佢地行咗去一條直路,兩邊都係樹叢,行行下老公見到一個墓碑 ...
病一星期都叫好彩, 我朋友個女, 果時3歲, 係橋邊(下面係大水渠)有個插香既罐, 佢踢左一腳, 就病左2個月

水晶宮

pomanlife 發表於 12-8-20 09:48
我聽我同學講, 個同學住紅磡既. 佢話有日經過嗰d "0"車會係大酒店出黎嗰d街道, 見到一個"後生女", 著住紅色 ...
講起0車, 我小學時出面有個CAR PARK, 日日部0車長期泊果到, 我上堂既時候成日都見好多白影係走廊飄過, 唔知關唔關事.....

首頁

尾頁

跳至