心聲留言

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

大家好呀....好耐冇傾.
問下大家呀---<<十個嫁俾現任老公的理由>>

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

大家早早..

珍珠宮

係唔係人民幣ACC??
大新BANK會唔會CLOSE 架? 我ONLY信大BANK,D細細BANK,我成日都驚佢地CLOSE..哈哈..
原帖由 雪文 於 09-10-27 15:29 發表
wing & jasonbaba :

唔知你二個睇唔睇到我呢段post.

今日大新e-mail 俾我, 話有一個定期做六個月有 1.87%, 如中途拎走, 只有 .03x.
我諗都算高掛.

珍珠宮

哦...
咁都多BOR..利息.....
我都冇買股票,跌返少少先.
原帖由 雪文 於 09-10-28 10:56 發表
唔係呀, 港幣.
而家有存款保障, 10萬怕咩wor. 不過我都無咁多去存. 有閑錢又想入股票. 不過而家太高了.

珍珠宮

我都鐘意食.. .
原帖由 雪文 於 09-10-28 11:03 發表
我今年試咗美心的天使cake. 我自己同媽咪就認為幾好食, 我對仔女就話超難食, D cream.

珍珠宮

冇呀。。。因為我唔食CHOCALATE CAKE 架。。
原帖由 雪文 於 09-10-28 11:22 發表
wing : 有無食過魔鬼 ? 我仔生日佢話想試.

Tang,過去咗算拉, 下次唔請佢哋囉, 自己二母女食都開心加.

珍珠宮

我11月中會去學整CAKE,因為老公生日,學整一個好似都300蚊,仲貴過買。
原帖由 雪文 於 09-10-28 11:30 發表
唔貴.

不過我自己就都係鐘意食香港的cake, 好味好多.

今年好似無咩栗子cake出的 ?

珍珠宮

我都係整一次...哈哈..
原帖由 雪文 於 09-10-28 11:46 發表
咁心思價嘛, 而且你學咗又可能會咁悶. 去啦.

珍珠宮

我次次去廸廸尼都係朋友帶我入,佢響入面做。。如果要比錢,我先唔去廸廸尼
原帖由 tabo0890 於 09-10-30 13:55 發表
我都無去過廸廸尼....太貴喇...

買張PASS 都唔平...個女話唔好諗

MM
咁你去永安除左箭牌重有無其他收獲 :lol::" />

雪文
反得開心D喇~~

珍珠宮

大家好呀....哈哈...我又入黎坐下先....
COLD左呀,著多D衫衫.

珍珠宮

哦..我都唔記得啦..哈哈...
原帖由 雪文 於 09-11-2 12:38 發表
Hi, wing.

你上次條"老公"問題, 我都無時間荅, 唔好介意. 我睇到加

做咩問埋咁問題 ? 個個人的荅案都唔同, 當然當時係認為佢係最好的啦才嫁佢.

珍珠宮

早早

珍珠宮

我老公又係11月
原帖由 雪文 於 09-11-2 16:58 發表
好似夾晒無同生日的.
我佬 8號

珍珠宮

哈哈..好多人11月
原帖由 BonnieKam 於 09-11-3 09:42 發表
same as my c6 喎, 佢1128

珍珠宮

15號
原帖由 MM2005 於 09-11-3 10:10 發表
嘩....好開心呀,......呢度地方細細都有咁多人11月生日,我地都算有緣啦!等我計一計先:

CC--6號
雪文個6--8號
MM--16號
多利是--24號
wingcrown個6--?
bonniekam個6--28號 ...

珍珠宮

kitkit mum 個仔都係11月架...
原帖由 MM2005 於 09-11-3 10:10 發表
嘩....好開心呀,......呢度地方細細都有咁多人11月生日,我地都算有緣啦!等我計一計先:

CC--6號
雪文個6--8號
MM--16號
多利是--24號
wingcrown個6--?
bonniekam個6--28號 ...

珍珠宮

早晨早晨

珍珠宮

早晨~~~

首頁

尾頁

跳至