論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 pollyw 於 09-1-30 00:57 發表
以車人個Case,我覺得唔需要答覆イ巨,你比定唔比。到時Last day「開黎」,イ巨咪知囉!最緊要你本人有信心你是無違返條例便可。車人,你唔記得劇屎當日点厚待你「阿B」咩?仲駛諗咁多????

俾著係我...
咪講笑,見姨媽巾如見《一見發財》我實影相兼用保鮮袋放係佢枕頭底,等佢訓著先叫醒佢話佢知佢做錯乜,第二日一早我實送佢出門口,話Q知佢訓街都好,做足補錢,佢咬我食呀?!

之後佢要上法庭咩都好,我最多叫法官睇下佢塊《一見發財》,等法官幫手"打實佢"

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 qqqqqq 於 09-1-30 01:31 發表
對唔住,講句老實話:你的確對佢太好. 好傻,好天真.

俾著我,我會令佢D衫自然消失

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 pollyw 於 09-1-30 01:53 發表
我亦会考慮加两湯匙未希色漂白水落去同イ巨消一消毒!然後成lot放回イ巨床!

三年前我幫一個《僱主復仇記》,幫佢照顧一個已炒而擁有30幾對鞋o既工人,一次過放哂一枝豉油走樽

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 saiwanho 於 09-1-30 09:41 發表
哇,你地班友仔真是“橋王”!!!“魔高一尺,道高一丈"!!!!好野!!!!

winnie姐,您有空事請在這裡連載一下您的“雇主復仇記”!!!

收視率必超姣菲前傳和中女就職精華! ...

其實尋晚我已經想俾妳地睇,不過要時間係bookmark搵番條link:lol

請細意欣賞,其中有D會del 見到...,係因為當時有工會走上來睇我地寫咩同收風

同癲bun鬧法...I
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=641050&extra=page%3D1&page=1

癲bun鬧法...一堂K.O.
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=722341&extra=page%3D1&page=1

首頁

尾頁

跳至