自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

今日係小太陽生日,發賀圖送周太太們

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

各位太太跑哂周棋洛漫步未?今日完咗就冇超級英雄卡同小熊錄音筆喇

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

...精英關卡第章, 就算3張都係ssr(滿星滿lv) 都係摱車邊過關, 慢慢儲多兩張ssr再試(等緊24h懟懟同黎緊飛飛張沸騰)

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆 獅子仔媽媽 的帖子

小白都係我本命, 而我係一個普通課金太太. 本來諗住<<沸騰>>係無底深潭有d想放棄, 頭先計一計時間其實以自己課金額都應該過到, 分享一下:

月卡加購咗3 次: 300 x 3 = 900 鑽 ($38 x 3 = $114)
棚拍禮盒 1 次 : 880 鑽 ($98) (仲有498 寫真)
穿搭禮盒 5 次 : 85 鑽 X 5 = 425 鑽 ($8 X 5 = $40) (仲有79 寫真 X 5 = 395 寫真)
每月簽到共 : 380 鑽
漫步四星期 : 400 x 4 = 1200 鑽
每日任務 : 50 鑽 x 30 = 1500 鑽
月卡每日 : 30 鑽 x 30 = 900 鑽
月卡每日課 2 個特權禮包 : 60 x 2 = 120 鑽 x 30 = 3600 鑽 ($8 x 2 x 30 = $480) <-- 呢項唔係為呢張卡而買, 相信係玩呢個GAME o既課金太太 MUST BUY ITEM

咁以上就有 9785 鑽, 再加上當你累計寫真翻鑽數量 : 80 + 180 + 380 = 640 鑽 (唔計最後儲齊6320寫真獎勵800 鑽, 因為到時已經換到, 呢項係比你回血ONLY) TOTAL : 10425 鑽
咁我本來自己只有2000鑽左右 = 12425 鑽
3 鑽刷 1 次, 12425 / 3 = 4141 次, 以網上所說機率計 : 4141 X 1.2 = 4969 寫真

6320 - 4969 - 498 - 395 (棚拍+穿搭禮盒) - = 尚欠寫真458 (不過未計開始時送o既寫真同第一次刷副本所得寫真), 所以有課金o既太太們唔急住要卡都可以計一計

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

staywithli 發表於 19-4-19 19:34
想問下大家,我見票房爭奪戰出嘅排名有時有啲有星星,有啲有蛋糕,有啲有櫻花,其實點解? :funny ...

就好似咁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

staywithli 發表於 19-4-20 18:01
咁其實有乜嘢用㗎?

頭像框係裝飾黎㗎

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

獅子仔媽媽 發表於 19-4-18 20:33
嘩好厲害
我數口唔好唔識計呢d
咁我試下課月卡先

原來以下獎勵到今晚㗎咋,所以睇睇攞唔攞得埋380鑽咁限時內就目標在望,加油

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

szeosze 發表於 19-4-21 21:28
唔係淨係累消到今晚23:59咩?

我睇錯咗好4成雙活動提示添,謝糾正

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

今日收到生日禮遇,點知卡响呢到han咗机
好彩之前開多個a/c仲有得聽F4唱生日歌

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

maggie_devilkin 發表於 19-4-25 11:55
JM生日快樂
是否因為仲維護緊所以han 機?

多謝
今朝未維護前入去,一入就卡lu。
啱啱課咗個白起“在你身邊”嘅禮包,估唔到直男飛飛連M到都照顧周到 雖然感覺奇奇怪怪,但係真係覺得呢個game互動性好大

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

LazyBear 發表於 19-4-26 14:59
有無太太們知道,去到12章俾總裁超越左!有乜辦法俾教授上番位?!唔制嗚

...

許教授話,最直接方法係請課金養我

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

kitlinggloria 發表於 19-5-1 14:37
宜家課月咭有體力送 但我早2日先開左月咭 宜家續會唔會加返日子比我架

會㗎,系統會自動續期㗎。我先前要鑽換“沸騰”就連課2次月卡

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我主a/c已經抽無可抽,因為之前用鑽抽多次都抽唔到,所以都唔再去抽卡lu。不過啱啱用閒玩嘅a/c用星河劵抽,連抽2隻主a/c冇嘅飛飛sr

首頁

尾頁

跳至